PREDVIĐALI SU JOJ VELIKU KARIJERU! Ćerka Aljoše Vučkovića završila je u kandžama droge, bila na odvikavanju, a porodica je prošla kroz pakao zbog svega!
Tanjug

Glumac Aljoša Vučković, nažalost, iskusio je ono čega se svaki roditelj pribojava. Njegova mezimica, ćerka Leana, se tokom svog života odala najgorem poroku od koga se mnogi nisu nikada oporavili. Počela je da konzumira narkotike.

Leana Vučković je 1999. godine upisala Fakultet dramskih umetnosti, zajedno sa Slobodom Mićalović, Katarinom Radivojević, Anom Franić. Pripadala je klasi Predraga Bajčetića i bila jedna od najtalentovanijih u njoj, ali nije sve išlo po planu. Počela je da koristi narkotike i da malo po malo gubi tlo pod nogama.

PREDVIĐALI SU JOJ VELIKU KARIJERU! Ćerka Aljoše Vučkovića završila je u kandžama droge, bila na odvikavanju, a porodica je prošla kroz pakao zbog svega!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Njeni roditelji nakon strahovitog saznanja se nisu predali i verovali su da spas, ipak, postoji. Leana je, nakon dugogodišnje borbe sa zavisnošću od narkotika, na kraju završila u zatvorskoj bolnici na odvikavanju. Svi napori porodice Vučković tada nisu urodili plodom, pa je odlukom suda Leana bila privedena na obavezno lečenje od teškog oblika bolesti zavisnosti, pisali su mediji jednom prilikom, a glumac je ovo prokomentarisao za Story.

Ono što mogu da kažem jeste to da moja ćerka nije u zatvoru, već na lečenju zatvorenog tipa. Mislim da bi svi ljudi trebalo da puste pojedince i njihove najbliže da svoje probleme rešavaju sami i onako kako najbolje umeju - istakao je tada Aljoša.

Leana se izvukla iz pakla droge zahvaljujući ogromnoj podršci svoje porodice. Sada predaje na fakultetu, ima dete i čini se da je svoj život počela da gradi na dobrim temeljima.

GLUMAC POBEDIO OPAKU BOLEST! Nakon fotografija koje su šokirale javnost, Aljoša Vučković sada izgleda potpuno drugačije i preporođeno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading