DANIJELA JE MONTIRALA SNIMAK! Branislav Lečić nastavlja da šokira, glumac konačno izneo o čemu je zapravo pričao sa Štajnfeldovom!
Printscreen

Glumac Branislav Lečić gostovao je u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i tom prilikom je negirao da je silovao Danijelu Štajnfeld, niti da je to mogao da uradi, jer se tog dana nije ni video sa njom.

- Prva stvar je bila da me interesuje samo istina. Ja sam čovek koji poštuje institucije ove države. Optužen sam, ako je tačno, treba da budem u zatvoru. Ako se dokaže da to nije bilo, svi treba d se uskladimo sa tom istinom. Čekanje je za mene bilo jako teško. Nisam želeo da pravda uđe u medije. Pisali su bez ikakvih dokaza, to je bio predistražni postupak - rekao je Lečić.

- Ona je rekla da se to desilo 7. maja 2012. godine. Dokazano je da sam ja tada igrao predstavu. U 20h sam bio na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Policija je proverila sve. Posle te predstave sam otišao sam sa tadašnjom suprugom Ninom Radulović na njen nastup - rekao je on.

DANIJELA JE MONTIRALA SNIMAK! Branislav Lečić nastavlja da šokira, glumac konačno izneo o čemu je zapravo pričao sa Štajnfeldovom!

Printscreen

 

Kako tvrdi, snimak razgovora na koji se poziva glunica je montiran.

- Snimak je čista manipulacija. I tužilac je rekao da je snimak montiran, sadrži neprimereno obraćanje, ali ništa što ukazujue na to da je došlo seksualnog zlostavljanja. Iz razgovora koji je trajao 120 minuta, isečen je samo deo. To što sam joj rekao nema veze sa kontekstom. Ona je taj razgovor snimila. U tom razgovoru se pominje da smo se videli u stanu pre toga. Kako je moguće da taj razgovor bude realan. Sastali smo se da bismo razgovarali o radnji filma koji je ona htela da pravi, jer je već radila sa žrtvama silovanja. Na nagovor producenta iz Holivuda je sebe ubacila kao žrtvu, i htela je da ima silovanja. Meni se javila da bismo sarađivali na predstavi, pa je prešla na drugu temu da pravi film o silovanju. Audio zapis je razgovor na tu temu, ali je ona ostavila samo reči koje će biti u filmu - rekao je Lečić.

MIROSLAVA ILIĆA JURILI KOMUNALCI! Pevač napravio ozbiljan prekršaj u centru Beograda, upletena i njegova supruga!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading