MIROSLAVA ILIĆA JURILI KOMUNALCI! Pevač napravio ozbiljan prekršaj u centru Beograda, upletena i njegova supruga!
Foto: Youtube/Printscreen

Miroslav Ilić doživeo je neprijatnost prethodnog vikenda kada su u centru Beograda komunalni policajci zatekli njegov nepropisno parkiran automobil, ubog čega su hteli da mu napišu kaznu.

Naime, paparaco pomenutog lista uslikao je legendarnog pevača dok je sa suprugom išao u nabavku u jedan veliki supermarket u srcu prestonice. Kako nije imao gde da parkira svoju "škodu", Miroslav je, računajući da će brzo zavšriti u radnji, kola ostavio nasred raskrsnice! Međutim, nije računao da će u baš tom ulicom da prođu komunalni policajci i da će ga zateći "na delu".

MIROSLAVA ILIĆA JURILI KOMUNALCI! Pevač napravio ozbiljan prekršaj u centru Beograda, upletena i njegova supruga!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Upravo u tom trenutku pevač je izlazio iz prodavnice, a kada je ugledao uniformisane muškarce, poleteo je sa njima. On je sa cegerima u rukama počeo da ih doziva još sa vrata i da ih moli da mu progledaju kroz prste.

Pokušao je da im objasni da nije mogao da nađe slobodno mesto, te da je tu stao na svega deset minuta, a pravdao se i da nikoga nije zablokirao i da je pešački prelaz bio slobodan.

Na njegovu sreću, uspeo je da odrobovolji komunalce, pa je prošao sa opomenom, ali su ga upozorili da mu sledeći put neće tolerisati nepropisno parkiranje. Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od pet do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara.

OVO JE KUĆA KOJU JE MATIĆ KUPIO OD ROKVIĆA Radovi u toku, a Marinko je jedva čekao da mu Saša postane i komšija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Djordje

09.11.2021 08:30

"Pogledali mu kroz prste"?! Dokle pevaljkama pevacima starletama i ostalom sljamu da se gleda kroz prste?! Sramota, jos pisete o tome?!