PA ŠTA AKO SU SE TUKLI, MORAO JE TO DA OČEKUJE! Šokantna izjava prijatelja Marije Karan i to u programu uživo, voditeljka u šoku nakon ovih reči!
Foto: Alo/ilustracija

Mariju Karan pre dve večeri u Beogradu, udario je njen dečko Vladan Balaban, nakon čega je glumica njemu razbila zadnje staklo na „poršeu“, javnost je ostala u šoku jer se ovo od nje apsolutno nije očekivalo, a ima i onih koji je brane.

Naime, gost u "Novom jutru" je između ostalih bio i astrolog Dušan Veličković, koji tvrdi da je glumičin prijatelj i koji je na šokantan i krajnje skandalozan način komentarisao nasilje koje se dogodilo pre dve večeri u centru Beograda i kako ističe ne vidi u tome ništa strašno, a u jednom trenutku ih je i opravdavao.

PA ŠTA AKO SU SE TUKLI, MORAO JE TO DA OČEKUJE! Šokantna izjava prijatelja Marije Karan i to u programu uživo, voditeljka u šoku nakon ovih reči!

Printscreen/Youtube

 

- Marija Karan je moja drugarica stara i ona je Vaga u podznaku, ima Marsa na ascedentu pa je ona onako buntovna i ratoborna. Ona je napravila taj skandal. Ušli su u to neko šamaranje, tuči i naravno da je s punim pravom polupala čoveku automobil, jer ipak je Marija Karan jedna ozbiljna srpska umetnica i glumica... Ako se devojka iznervira i zvekne ti dva šamara, pa šta to je ljubav, to se ne vraća nego se spusti lopta - šokirao je Veličković, a onda mu je Jovana Jeremić postavila pitanje:

- I šta bi na kraju sa Marijom, ovo što su se pobili? - pitala je Jovana.

Nije to ništa strašno, Maki je jedna divna žena... - rekao je on.

- Čim je došlo do tuče, taj nije za nju. Ja da ti kažem - rekla je Jovana.

- Nije on ni za koga. On je ostavio ženu i troje dece zbog Marije - rekao je Veličković.

Podsetimo, do sukoba između Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana došlo nakon što su izašli iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je Balaban navodno ošamario. Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom poršeu.

SVAKO MOŽE DA VOZI AUTO OD 100.000 EVRA! Skandalozna izjava u programu uživo i pred milionima, Jovana Jeremić ga umalo izbacila iz studija!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Eto!

08.11.2021 22:31

Zena jednostavno nije bazdarena, a po svoj prilici i klimaks je tu negde. Od nje i drugih domacih nabedjenih "diva" treba samo bezati!

Tuzlak

29.12.2021 20:58

Ma proslo joj vreme, odrtavela matora.