SVAKO MOŽE DA VOZI AUTO OD 100.000 EVRA! Skandalozna izjava u programu uživo i pred milionima, Jovana Jeremić ga umalo izbacila iz studija!
Printscreen

Bahati mladić Nikola Keljanović Kelja, svima poznatiji kao "Ćaletov sin", progovorio je o novcu i skupim automobilima, a dotakao se konačno i misteriozne teme, a to je odakle mu pare za tako lagodan i skup život.

- Sebe doživljavam kao najnormalnijeg čoveka, samo malo luđeg od ostalih. Pevačice vole mene, ne zbog auta, svako može da danas vozi auto na lizing od 50.000 ili 100.000 evra, to nije ništa posebno - kaže on, a na pitanje voditeljke odakle mu novac za zlatnog poršea odgovara:

Printscreen

 

- Sam sam zaradio novac i kupio sebi auto. To ovi što su nezadovoljni svojim životom govore kako mi je to tata obezbedio. Vide da neki klinac ima 22 godine, ima kola, pare i onda im je najlakše da prihvate to tako što će reći “e to mu ćale kupio”. Jer im je nelogično da je neko tako mlad zaradio pare, ali je kod mene to tako - tvrdi on u emisiji "Novo Jutro", a na pitanje voditeljke da li je on zaista tatin sin, odgovorio je:

Printscreen

 

- Ne, nisam tatin sin - rekao je. Na to mu je voditeljka rekla da je dobro što je tako, pošto tatine sinove ne voli i u suprotnom bi ga izbacila iz studija.

- Ja volim muškarce koji su sami napravili svoj novac, jer oni znaju da poštuju svoje žene. Oni koji su dobili pare od mame i tate, oni ne poštuju žene, to sam ja zaključila i videla do sada - rekla je Jovana.

ON JE NULA I VELIKI FOLIRANT Era Ojdanić brutalno isprozivao Đorđa Davida, pa udario na njegovu muškost!

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Milenko

07.11.2021 15:14

Dno DNA kome se daje medijski prostor umesto da se da nekom talentovanoj klincu I sl

Vladimir

07.11.2021 15:34

Voditeljka je postavila sva pogrešna pitanja koja je mogla. Bilo bi dovoljno daje postavila samo jedno pitanje, a to je da momak pokaže poreske prijave iz prethodne 3 godine. Kladim se u 1000€ da bi usledio odgovor da mu ipak tata finansira životni stil.

Goca

07.11.2021 18:34

@Vladimir - Ma kakvi tata dete se bavi nezakoniteim poslovima. Puno se daje značaj mafijaši a nego pravim vrednostima života.

Klimt Bec

07.11.2021 19:53

Ma da sto hiljada se zaradjuje iz sata u sat, ako opljackas Banku, dobijes na Lutriji ili nasledis nesto! Postenim radom su Bajke, to moze da prica samo naivnima...

GG

08.11.2021 11:29

Jovana se nabacivala ovom momku. Iz tog razloga je i pozvan u studio.

Darko Bučevac

10.11.2021 21:10

Ni luđe voditeljke ni luđek klinca. E Srbijo zemljo jadna li si