ALO PAPARACO Bojkovićeva se prepustila porocima pa je preterivala u alkoholu, duvanu, ali i klopi: Ceca puši i meša žestinu s vinom! (FOTO)
Alo!/M.Jošida

Ceca Bojković važi za jednu od najvećih i najpriznatijih umetnica starog kova, a kako se čini, ni boemski stil života koji je svojstven velikim glumačkim zvezdama nije joj stran!

U to se uverio i paparaco Alo! koji ju je fotografisao dok je s kolegama slavila kraj snimanja serije „Tri muškarca i tetka“, a slavna glumica se na proslavi pojavila u stilu prave dame - u letnjoj haljini do poda i efektnim naočarima na licu.

Međutim, damsko ponašanje je ovoga puta izostalo, tim pre što je glumica na krajnje neljubazan način odbila razgovor s pojedinim novinarima, pa je umesto toga pažnju usmerila na hranu i piće.

Ceca je najpre s kolegama nazdravljala sa čašicom žestine, dok cigaretu nije ispuštala iz ruke, pa ih je palila jednu za drugom. U jednom trenutku, Bojkovićeva je sa žestokog pića prešla na belo vino, a kako se čini, od tog miksa jedino je ogladnela.

Bojkovićeva nije mogla da sačeka da organizatori iznesu posluženje za glumce, pa je sama otišla do kuhinje gde je navalila na salate i razne poslastice.

Čim je utolila glad, glumica se vratila kod svojih kolega da im pomogne da iseku tortu, a tada je nazdravljala s čašicom belog vina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading