SVAKA ČAST! Mirjana Karanović objavila snimak iz teretane od koga zastaje dah, mnoge mlađe dame će se postideti zbog njene forme (VIDEO)
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Za Mirjanu Karanović vreme je stalo. Gde god da se pojavi slavna glumica pleni harizmom i savršenim izgledom. Uvek nasmejana i dobro raspoložena, spada u grupu poznatih dama čiji su dani ispunjeni napornim treninzima zarad dobre kondicije. Baš ovo omogućava joj da se u svojoj koži oseća zadovoljno i da izgleda odlično. 

Nedavno je otkrila da je za vreme karantina uspela ono što je malo kome pošlo za rukom. Zahvaljujući izbalansiranoj ishrani smršala je 15 kilograma. Dan u teretani za Miru Karanović je jedna vrsta dopinga, čemu svedoči i njena poslednja objava na društvenim mrežama. 

- Danas je dan za trening. Priznajem da je moja najjača motivacija osećaj zadovoljstva i ponosa kada je trening gotov. Do tada jedan mali, ali uporan glasić u meni viče: Prestani, dosta je, ne mogu! Već sam naučila da ga ignorišem - napisala je glumačka diva i pokazala kako naporno trenira. Verujemo da će se mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola postideti kada budu videle šta sve obuhvata trening Mirjane Karanović.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nale

05.06.2021 18:02

Uopšte mi nije zastao dah. Kao i uvek antipatična