Huawei P60 Pro
Foto: Promo/Huawei

Ovaj uređaj se ističe po svojim naprednim karakteristikama, ali i prelepom dizajnu, koji će zadovoljiti čak i najzahtevnije korisnike.

Pored toga što Huawei P60 Pro donosi najmoćnije specifikacije, kamere, displej, dizajn ili izdržljivu bateriju, tehnološki gigant se postarao da imamo i omiljene aplikacije kroz unapređenu AppGallery prodavnicu. Ni u jednom trenutku se nećete osetiti kao da vam nešto fali, jer Huawei ništa nije prepustio slučaju.

Dani kada su ljudi navodili kao razlog protiv Huawei uređaja činjenicu da ne postoji zvanična podrška za Google servise su daleko iza nas. Ono što treba da znate je da od nedavno imate izuzetno lakši pristup svim aplikacijama u AppGallery prodavnici, uključujući i one koje pripadaju Google-u.

Tako da sada ne morate da brinete kako ćete instalirati aplikacije kao što su Gmail, Gооglе Марѕ, Gооglе Тrаnѕlаtе, Gооglе Dосѕ, Gооglе Nеwѕ, Gооglе Ѕhееtѕ, Gооglе Еаrth, Gооglе Рhоtоѕ, Gооglе Drіvе ili Drорbох.

Sada možete lako skidati i koristiti poznate aplikacije kao što su YouTube, Instagram, TikTok, Facebook, Whatsapp, Viber, Airbnb, Canva, CapCut, Duolingo, HBO Max, kao i aplikacije svojih omiljenih medija gde će moći da prate sva aktuelna dešavanja.

Sve ove aplikacije, kao i mnoge druge, dostupne su kroz samo dva klika, direktno sa AppGallery uz pomoć Gbox aplikacije.

Kako radi Gbox?

Odmah nakon što otvorite AppGallery koji se već nalazi na vašem pametnom Huawei telefonu, videćete sve popularne aplikacije izdvojene.

Evo kako to izgleda u praksi.

Dakle, želite da skinete Google Maps aplikaciju. Ukucajte Maps u pretragu u AppGallery. Pisaće da ova aplikacija radi na Gbox-u (Run Maps in Gbox). Kliknete dugme za instaliranje i automatski će biti skinut Google Maps i Gbox. Tako je samo prvi put kada skidate aplikaciju sa AppGallery, nakon čega ćete sve ostale aplikacije skidati jednim klikom, u sekundi, bez dodatnog skidanja Gbox-a.

Kada budete želeli da skinete neku Google aplikaciju i pristupite svom Google nalogu, kao i na svim ostalim pametnim telefonima, potrebno je da unesete podatke za svoj Google nalog, nakon čega ćete moći jednostavno da ga koristite.

Huawei AppGallery

Printscreen

 

 

Pored toga, biće vam dostupne sve notifikacije kao i na bilo kom drugom uređaju, a sinhronizovaće se i fajlovi koje čuvate na cloud-u.

Sve jednom skinute aplikacije se vremenom automatski apdejtuju preko AppGallery i odmah se prikazuju na početnom ekranu telefona, pa su vam dostupne na jedan klik.

Sve aplikacije na AppGallery testirao je Huawei i mogu se slobodno i sigurno koristiti. AppGallery pruža sistem bezbednosti i zaštite celog ciklusa, koji uključuje verifikaciju pravog imena programera, proces pregleda u četiri koraka, kao i zaštitu za preuzimanje i instalaciju.

Na ovaj način, AppGallery postaje pravi "one-stop-shop" iz kojeg korisnici mogu preuzeti sve željene aplikacije sa jednog mesta. Zbog ove funkcionalnosti, softverske prepreke u korišćenju Google aplikacija, koje su zabrinjavale Huawei korisnike, sada su izostale, a korisničko iskustvo je unapređeno na najviši nivo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading