film
Foto: Promo/Promo

Ostalo je još tačno mesec dana do početka prikazivanja najnovijeg Pixarevog i Diznijevog animiranog nastavka "U mojoj glavi 2" (Inside Out 2) koji će se od 13. juna naći na redovnom repertoaru bioskopa. Karte za predstojeći sinhronizovani letnji hit uglednog američkog studija koji poznatoj i komičnoj priči daje novi tok, već od danas se mogu pronaći na balgajnama.

film

Promo

 

Prošlo je devet godina kada je u svetskim teatrima prikazana originalana i jakom imaginacijom ispunjena Pixarova animirana avantura "U mojoj glavi", reditelja Pita Doktera. Tim filmskog studija dočarao je tada kako se, kao oživljeni animirani likovi ljudske emocija nadmeću u umu jedne devojčice utičući na njeno ponašanje i svakodnevne aktivnosti. Animacija je osvojila nagradu Oskar u kategoriji za najbolji animirani film godine (2016.) a takođe ovenčana je i BAFTA priznanjem, kao i prestižnim Zlatnim globusom za najboilji crtani film.

film

Promo

 

 

U ovogodišnjem nastavku "U mojoj glavi 2" stižu i neke nove emocije koje se javljaju kod sada već odrasle tinejdžerke Rajli. Pored poznatih osećanja koje poseduje i koje su je pratile tokom prvog naslova - Radosti, Tuge, Besa, Straha i Gađenja, u najnovijoj avanturi u um glavne junakinje dospevaju i četiri nove emocije, kao novi „cimeri“ u odrastanju.

film

Promo

 

 

Sledi suočavanje sa Zavišću, Sramotom, Smorom i Anksioznošću. Sinopsis nagoveštava dovitljiv nastavak radnje originalnog filma, naime glasići u Rajlinoj glavi poznaju je vrlo dobro, ali promene su neminovne i to baš u trenutku kada glavni štab počne iznenada da se urušava kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, nove emocije!

film

Promo

 

 

Dotadašnjih 5 originalnih osećanja, koje je uspešno vodilo operaciju na svim nivoima, nije sigurno kako da nastupi i kako da se "oseća" kada im se pojave novi, od emocija sazdani drugari.

film

Promo

 

U američkoj verziji glasove su pozajmili glumci Ejmi Poler, Maja Hok, Dajana Lejn i drugi, dok će se u domaćim bioskopima naći sinhronizovana verzija animacije "U mojoj glavi 2".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading