FILM DANA „Neprijatelj pred vratima“
Foto: Promo/Schutterstock
Neprijatelj pred vratima

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Neprijatelj pred vratima

Fil Broker je bivši agent DEA, sada porodični čovek koji se sa ćerkom preselio u prividno miran južnjački gradić kako bi pobegao od problematične prošlosti. Njegova supruga nedavno je preminula i sve što ima na ovome svetu je ćerka. Kada ona nenamerno započne svađu sa dečakom iz lokalne porodice otkriće će se ko je zapravo Broker. Gator Bodin pokušaće da ugrozi njihove živote, što će naterati Brokera u akciju kako bi spasio svoju porodicu i novi dom... Uloge: Džejson Stetam, Džejms Franko, Vinona Rajder, Kejt Bosvort.

Jesen u Njujorku

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Jesen u Njujorku

Šarlota je mlada, iskrena devojka željna provoda, koja se zabave radi upušta u vezu sa starijim muškarcem. U početku, Vil je zainteresovan za Šarlotu očekujući još jednu prolaznu romansu, ali prilikom njihovih susreta dolazi do generacijskog jaza, koji će, bez obzira na sve, izazvati neobjašnjiva senzualna osećanja. Uloge: Ričard Gir, Vinona Rajder.

Plan bekstva 2: Podzemlje

Foto: IMDB

 

 

01.15 Prva

Plan bekstva 2: Podzemlje

Zaplet ove akcije počinje kada duo uspe da pobegne iz najnaprednijeg, futurističkog i visokotehnološkog zatvora, nakon što su neopravdano optuženi i zatvoreni. Uloge: Silvester Stalone, Dejv Bautista.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading