televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Povezi me

Foto: IMDB

 

 

RTS2 22.20

Povezi me

Film prati pozorišnog reditelja Nišiđimu Hidetošija, srećno oženjenog scenaristkinjom, sve dok ona jednoga dana zagonetno nestane. Dve godine nakon njenog nestanka, Hidetoši počinje da režira dramu za jedan festival u Hirošimi. Za vozača dobija najćutljiviju ženu koju je ikada upoznao. Između vožnji počinju da otkrivaju tajne iz prošlosti, kao i srdačne ispovesti, pa će se taj susret ispostaviti značajniji nego što je na početku mogao da pretpostavi. Uloge: Hidetoši Nišiđima, Toko Mijura.

Na večeri kod Ljubinke Klarić

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Na večeri kod Ljubinke Klarić

Jedna od najboljih glumica svoje generacije, duhovita i šarmatna, Ljubinka Klarić, oduševila je i iskreno nasmejala ekipu So. Od svega je napravila predstavu pa i od kuvanja. Domaćica je priznala da se na daskama koje život znače oseća najsigurnije, govorila je o majčinstvu, otkrila čega se plaši a umela je itekako i da se našali na svoj račun. O njoj i njihovom prijateljstvu govorio je i njen kolega Ljuba Bulajić, raniji učesnik ove emisije.

Povezi me

Promo

 

 

20.45 Prva

Druga strana

Uspešni poslovni čovek uživa u životu uz svoju novu devojku Eke, u novoj firmi, u novom gradu. Ali, jednog dana njegova bivša devojka Sara vraća se u njegov život. Ona nudi posao mladoj Eke, a koji ona nikako ne može da odbije. Tu nastaje problem, u tom trenutku njegov život postaje noćna mora, jer Eće je nestala i za sobom ostavila samo video poruku. Uloge: Ozkan Deniz, Mirjem Uzerli, Esli Enver.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading