HARI I MEGAN SPREMAJU NOVI SERIJAL Premijera je zakazana za 31. decembar, evo o čemu se radi
Foto: Profimedia

Novi TV projekat princa Hari i Meghan Markle stiže na Netflix ovog meseca. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su izvršni producenti dokumentarne serije „Live to Lead“, koja će na popularnom striming servisu premijerno biti prikazana 31. decembra.

Pojavljujući se u trejleru serije, princ Hari kaže: „Ovo je inspirisao Nelson Mandela, koji je jednom rekao: ‘Ono što je važno u životu nije puka činjenica da smo živeli'“.

Meghan zatim nastavlja: ​​„Ono što smo napravili u životima drugih će odrediti značaj života koji vodimo.“

U seriji će se videti kako lideri i aktivisti „razmišljaju o svom nasleđu i dele poruke hrabrosti, saosećanja, poniznosti i nade“. Sadržaće intervjue sa pokojnom članicom Vrhovnog suda SAD Ruth Bader Ginsburg, ekološkom aktivistkinjom Gretom Thunberg, advokatom i aktivistom za socijalnu pravdu Bryanom Stevensonom, premijerkom Novog Zelanda Jacindom Ardern, kapitenom nacionalnog ragbi tima Južnoafričke Republike i aktivistom Siyom Kolisi, feministkinjom Gloriom Steinem i borcem protiv aparthejda i bivšim sudijom Ustavnog suda Južnoafričke Republike Albiem Sachs.

Ova dokumentarna serija je drugi projekat koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uradili za Netflix. Prvi od njih, pod nazivom „Harry i Meghan“, takođe je bio dokumentarna serija, a kako njen naslov kaže, u njenom fokusu je bio poznati par. Tokom šest epizoda gledaoci su mogli da saznaju kako je počela velika romansa između Harryja i Meghan, kako je izgledao njihov život u senci kraljevske porodice i zašto su odlučili da stvore novi život u Kaliforniji.

Hari i Meghan su potpisali višegodišnji ugovor sa Netflixom u septembru 2020. U to vreme, Njujork Tajms je izvestio da će produkcijski centar para, kasnije nazvan Archewell Productions, isključivo kreirati dokumentarne filmove, dokumentarne serije, igrane filmove i programe za decu za poznatu striming platformu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading