Eksplicitne scene se*sa u "House of dragon" ugledale svetlost dana, pripreme trajale sedam meseci (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Fabijen Frankel, zvezda serije "Zmajeva kuća", rekao je kako nije želeo da njegova scena seksa s Mili Alkok bude "nepotrebna", a priznao je da je planiranje trajalo sedam meseci.

Naime, u novoj seriji, 28-godišnji Frankel glumi kraljevskog čuvara Ser Kristona Koula, a njegov lik deli intiman trenutak s princezom Rajenirom Targarijen, koju glumi 22-godišnja Mili.

Govoreći o sceni, Fabijen je rekao kako ne želi da deluje "jeftino". Hteo je da "istakne stvarnost seksa", umesto da deluje kao "filmski trenutak".

Eksplicitne scene se*sa u

Rekao je da se o sceni razgovaralo više od sedam meseci kako bi bili sigurni da su je dobro shvatili, dodajući da su čak razgovarali o tome kako će skinuti oklop na prirodan način.

- Nisam se osećao kao deo još jedne bespotrebne scene seksa jer to jednostavno nije tako, svako ko je ikad imao seks reći će vam da seks nije toliko lep - objasnio je glumac.

- Nije to neka slikovita, neverovatna stvar. Neugodno je, pogotovo kad si mlad - dodao je.

- Postoji određena neudobnost, a tu je i otkrivanje i razumevanje tela druge osobe, da ne spominjemo praktičnu stranu cele stvari - naglašava Frankel.

Fabijen je rekao da su on, njegova kolegica Mili i rediteljka Kler Kilner razmenili niz poruka i telefonskih poziva o sceni kako bi bili sigurni da je tačno onakva kakvu žele. Dodao je kako su takođe razgovarali s koordinatorkom serije Mirijam Lucijom kako bi se uverili da im je svima ugodno i da su svi sigurni dok snimaju scenu.

Intimni trenutak između Ser Kristona i Rajenire dogodio se u četvrtoj epizodi, nakon što je princeza završila u bordelu sa svojim ujakom Daemonom (Met Smit), gde se par poljubio.

POZNAT DATUM IZLASKA NOVE SEZONE "The Witcher" stiže sledeće godine, a tu je i još jedno iznenađenje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading