POZNAT DATUM IZLASKA NOVE SEZONE "The Witcher" stiže sledeće godine, a tu je i još jedno iznenađenje
Printscreen

Iako nas je posle samo dve sezone "Veštac" ("The Witcher") navikao da sa njim ispraćamo staru godinu, Geralta od Rivije ovog puta nećemo gledati krajem decembra. Treća sezona fantastične serije stiže tek idućeg leta, ali zato je Netfliks spremio "utešnu nagradu".

Prikvel "The Witcher: Blood Origin", sa neverovatnom Mišel Jeo u glavnoj ulozi, stiže na striming servis na katolički Božić.

Obožavaoci su poslednji put posetili univerzum „Vešca“ pre skoro godinu dana, kada je u decembru 2021. objavljena druga sezona. Od tada je u procesu stvaranja bilo više spinofa, pa će tako pored mini serije „Blood Origin“, biti snimljena i animirana verzija, a i ostvarenje koje će moći da gleda i mlađa publika.

Ne zna se mnogo o trećoj sezoni „Vešca“, osim da će nastaviti priču o Geraltu od Rivije (Herni Кavil), Ciri (Freja Alan) i Jenefer (Anja Čalotra). Glumačkoj ekipi se pridružuju Robi Amel, Meng'er Zang, Hju Skiner i Kristel Elvin. Amel igra vilenjačkog borca po imenu Galatin, koji predvodi vojsku gerilskih Scoia’taela koji se bore u ime Nilfgarda.

Zang je Milva, ženu koju su usvojile drijade iz Brokilonske šume, a koja je žestoka i talentovana lovkinja. Skiner igra princa Radovida, kraljevskog plejboja i mlađeg brata kralja Vizimira (Ed Birč). Elvin je Mistl, jedna od Pacova, bande neprilagođenih tinejdžera koji kradu od bogatih i sve zadržavaju za sebe.

Smešten u vilenjački svet 1.200 godina pre događaja u „Vešcu“, prikvel „Blood Origin“ donosi priču izgubljenu u vremenu, uključujući i onu o stvaranju prvog Vešca.

Komentari (0)

Loading