SUTRA POČINJE SAJAM AUTOMOBILA Ovi prozvođači bi mogli da daju popuste
Alo!/Vladimir Marković

Ovogodišnji tradicionalni 55. Međunarodni salon automobila, pod sloganom "Koji je zvuk automobila?" otvara se sutra i trajaće do 28. marta.

Ljubitelje četvorotočkaša očekuje bogat program sa 250 izlagača koji će predstaviti 33 automobilska brenda, a biće i nekih premijernih predstavljanja. Ipak, ono što najviše zanima sve, hoće li ove godine biti popusta?

Imajući u vidu aktuelne probleme proizvođača automobila i disbalans u proizvodnji i potražnji, dominantna karakteristika ovakvih sajmova biće izostavljena.

"Nema velikih lagera za brzu isporuku vozila, nema popusta jer uslovi na tržištu, odnos ponude i tražnje diktiraju takvu cenovnu politiku. Utoliko je značajnije to što smo uspeli da organizujemo ovaj sajam uz prisustvo praktično svih vodećih svetskih brendova, ukupno 33",  rekao je koordinator Beogradskog sajma Zoran Lupšić.

Takođe, dodao je da su kod srpskih izlagača, pre svega uvoznika, smanjeni budžeti za sve marketinške aktivnosti, a samim tim i za sajamski nastup.

"Zato smo se dogovorili da se ovogodišnji sajam organizuje po jedinstvenoj scenografiji sa unificiranim štandovima u režiji Beogradskog sajma, uz naravno male korporativne elemente i dodatke koji će predstaviti taj korporativni identitet. Ono što je osnovno ove godine korporativni identitet će predstaviti izloženi modeli".

Uporedo sa Sajmom automobila, održava se 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" pod sloganom "Strast je uvek na dva točka".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading