NAJJAČI AUTO OGLAS IKADA "Kola pogledati radnim danima, a ženu vikendom, tada sam na pecanju",  inače "Nissan" je u top stanju
Printscreen

Ljudi ne biraju načine kako da nekome predstave i utrpaju svoju robu! Kako je nastala roba i novac, tako su nastali i oglasi koji su trebali da obezbede bolju prodaju. Ali, oglasi ne moraju biti samo ozbiljni, već su često i totalno otkačeni i dvosmisleni. 

I ovih dana osvanuo je jedan drugačiji oglas za prodaju automobila. Zbog kreativnosti autora, ubrzo je postao hit među kupcima ali i konzumentima društvenih mteža. Naime, naš sigrađanin izgleda nije baš rad što mora da proda svog ljubimca, ali porodične okolnosti, tačnije žena, naterale su ga na to.

Opis za auto: "Auto u top stanju, bez skrivenih mana. Enterijer kao nov, 2 seta felni sa gumama, garažiran, redovno servisiran, u auto sipan iskljucivo MaxMotion, fabrički zatamljen sa BOSE muzikom. Prodajem ga isključivo zato što je žena ugradila sise i usta i rekla mi je da ne ide više da vozi šaltač, hoće automatik i da joj brboće iz auspuha. Radnim danima možete pogledati kola, vikendom sam na pecanju..tada možete pogledati ženu. Hvala"!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorka

21.10.2022 11:41

Sjajan marketing, domišljata i mudra reklama za prodaju automobila, slatko sam se nasmejala, bravo majstore