pauk, australija
Facebook pr. sc.
pauk, australija

Facebook pr. sc.

pauk, australija, Foto: Facebook pr. sc.

Žena koja je pronašla ogromnog pauka lovca sklupčanog pod njenim tušem osećala se još prestrašenija nakon upozorenja da ga pomeri kako ne bi pao na nju.

Kathi Kok konsultovala je grupu za identifikaciju pauka na Fejsbuku nakon što je otkrila ženku arahnida smeštenu blizu plafona u kupatilu svog doma u Perthu u Australiji. Uprkos svojim strahovima, gospođa Kok pitala je članove da li bi bilo pametno pokušati pomaknuti pauka, napisavši: „Pod tušem imam onog što smatram lijepim lovcem. 'Ona je miroljubiva, ali da li da je preselim? FII srce ubrzava pri pomisli na ovo drugo. '

Predložili su pokušaj da lovca premeste „na neko prijatnije mesto“ u slučaju da para od tuša učini zidove klizavim, zbog čega će pauk "otpasti". Jedna je dodala: „Ne mogu da zamislim užasnije stvari od toga da se malo pokvasi, izgubi uporište i padne na vaše rame pod tušem“. Druge su jednostavno preplašile fotografije izbliza koje je objavila da bi pomogla u identifikovanju arahnida.

Drugi korisnik se našalio: „Izgleda da je veličine košarkaške lopte. Ne bih ga dirao. Zauzeo je vaš tuš. Možete sada koristiti crevo za pranje auta. ' Treći je izgovorio: „Omg, zašto izgleda da bi mogao da uključi sam tuš?“

Iako su jedna od najvećih vrsta u Australiji i zloglasni po ulasku u domove i automobile, pauci nisu opasni za ljude. Međutim, oni imaju velike očnjake sposobne da nanesu bolan ujed, pa se direktno rukovanje ne preporučuje. Svakom ko želi da pomeri jedan, preporučuje se da ga namami u teglu ili plastičnu posudu.

Naša preporuka