KADA VIDITE TRIK, ODLEPIĆETE: Žena deli "genijalan" način da se spusti slušalica nekome, a da to ne izgleda nepristojno! Svi su počeli da koriste njen savet

Internet ličnost, model i reperka primila je poziv tokom emisije, na koji je ona oklevajući odbila.

jutjuberka, mobilni, tiktok
 Foto: YouTube prin.screen

Da li ste ikad zaglavili na telefonu, želeći da je poziv završen? Pa, zvezda deli „genijalan“ način da prekine vezu, a da ne izgleda bezobrazno.

Voah Viki - pravog imena Viktoria Rose Valdrip - nedavno se pojavila u serijalu Zane and Heath: UNFILTERED na Jutjubu. Internet ličnost, model i reperka primila je poziv tokom emisije, na koji je ona odgovorila oklevajući.

Međutim, ubrzo nakon što je rekla, „Oh vassup“, ona završava poziv - ali ne onako kako biste obično očekivali.

Kad joj je zazvonio telefon, domaćini su joj dopustili da se javi i da stavi sagovornika na zvučnik. Još uvek nije sasvim jasno ko joj je telefonirao, ali ona brzo prekine poziv pritiskom na dugme Airplane Mode na svom Ajfonu.

Zašto je ovo posebno dobar način da prekinete vezu? Pa, ako poziv završite kao i obično, pisaće „Poziv je završen“. Ali ako pritisnete Režim letenja, pisaće „Poziv nije uspeo“, kao što bi bilo ako izgubite signal ili ViFi ne radi. Ako je to FaceTime, reći će da se poziv ponovo povezuje pre nego što se prekine.

Voditelji joj tada kažu da bi to trebalo da stavi na TikTok , i iznenađenje: na nalogu emisije već je prikupljeno 11,4 miliona pregleda, uz hiljade komentara ljudi koji su se obavezali da će iskoristiti njen trik.

@unfiltered

How To Hang Up On Somebody With Airplane Mode Hack

♬ original sound - Zane and Heath

Jedan korisnik je prokomentarisao: 'Ona je zapravo tajni genije.' Drugi je napisao: 'Koristim ovo sada svaki put kad mi dosadi poziv.'

Treći je napisao: „Ne mogu da verujem da je imala drskosti da otkrije moju tajnu pred milionima“.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi