bliznakinje, sestre
Facebook printsc.
bliznakinje, sestre

Facebook printsc.

bliznakinje, sestre, Foto: Facebook printsc.

Julia Tinetti (31) i Kasandra Madison (31) upoznale su se 2013. godine dok su radile u baru Russian Ladi u Nju Havenu.

- Julia je primetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i prokomentarisala kako je usvojena odatle. Odmah sam joj rekla da sam i odatle usvojena. Ubrzo smo se sprijateljile, počele da nosimo sličnu odeću i čak svima rekli da smo sestre - rekla je Kasandra, piše The Sun.le u ruskom Ladi baru u Nju Hejvenu u državi Konektikat.

Na taj način su se zbližili i postali najbolje prijateljice, ali godinama nisu shvatali da su zaista sestre. Mnogi su komentarisali da su zaista vrlo slični i u jednom trenutku su i same počele da se pitaju jesu li zaista. Ali njihovi papiri o usvajanju se uopšte nisu podudarali. Mesto rođenja, prezime, pa čak i ime majke bili su različiti.

Ali Kasandra je saznala da je imala sestru kada je posetila svoju biološku porodicu u Dominikanskoj Republici. Tada su devojke odlučile da urade DNK test.

- U dokumentima imamo različita prezimena, čak i gradove u kojima smo rođeni, ali roditelji su potvrdili da je još neko od dece usvojeno - rekla je Julija.

Njihovi roditelji imali su zajedno devetoro dece - tri dečaka i šest devojčica, ali bili su prinuđeni da se odreknu Kasandre i Julije jer nisu mogli da priušte izdržavanje velike porodice.

Nakon testiranja njihove sumnje su potvrđene i devojke su saznale da su zaista sestre.

- Mi smo sestre! Ista mama, isti tata! Dve devojke koje rade zajedno zapravo su sestre! Volim te bliznakinjo! Kasandra je napisala.

Naša preporuka