SVAKO JUTRO UOČITE ZNAKE SREĆE ILI NESREĆE Čujete krik vrane, nailazite na mrtvačka kola, vidite let sove ili ženu s nakitom... Evo šta to znači

Naime, sve što se dešava oko nas, šalje nam poruke - drveće, cveće, ptice, ljudi, automobili, saobraćaj, samo ih treba protumačiti. U skladu sa tim tog dana treba da budemo spokojni ili oprezni

Sova
Foto: Alo.rs/M.O.

Kakav će vam biti dan, možete znati čim izađete iz kuće. Ukoliko redovno budete obraćali pažnju na određene znake, ojačaćete svoju auru, a time postajete osetljiviji na energiju okruženja.

Naime, sve što se dešava oko nas, šalje nam poruke - drveće, cveće, ptice, ljudi, automobili, saobraćaj, samo ih treba protumačiti. U skladu sa tim tog dana treba da budemo spokojni ili oprezni. Može se reći da su ova verovanja ukorenjena u svim kulturama, a čak se i simboli tumače na gotovo isti način. Prema ovome možete biti sumnjičavi, ali pokušajte da se uverite, već sledećeg jutra.

Pozitivni znaci ukazuju na dobre ishode. Poj gugutke donosi lepe vesti, cvrkut ptice prijatne momente, a let sreću. Ukoliko vam na prozor ili ogradu terase sleti golub, znajte da ćete imati neplanirane troškove. Dobri znaci pred polazak na put ili pred početak novog posla su kada sretnete lepo obučenog čoveka, trudnu ženu, decu koja se igraju ili lepoticu sa nakitom. Posebno će vas pratiti sreća ako sretnete nekoga kome se divite.

Ukoliko putujete i pored ili iznad puta ugledate sovu, rodu ili lastavicu, budite spokojni, jer će se dan završiti bolje nego što ste mogli da se nadate.

Negativni znaci su krik vrane ili svrake, kad sretnete čoveka koji nosi veliki teret, ugledate vozilo pogrebne usluge. Ti vidljivi znaci su zapravo odgovori na vaše misli tog momenta. Znaci neuspeha su prosjak kog ugledate, gubljenje dragog predmeta, put blokiran građevinskim mašinama ili kad vidite saobraćajku, kamion, đubretare, vozila gradskog zelenila ili vidite rušenje kuće. 

Postoji još jedan veoma loš znak, ali od nesreću koja se nagoveštava možete da izbegnete. Kada životinja pretrčava put kojim vozite, zastanite i pomerite se sa puta, da vas pretekne drugo vozilo i time pokupi nesreću ispred.

I pre izlaska iz kuće možete saznati kakav će biti dan... Upalite radio i odgovor će vam dati već prvi stih pesme koju čujete.

Još nešto, ukoliko uđete u restoran u kom je neljubazan konobar, to je znak da treba odatle da izađete, u suprotnom ćete jesti ili piti nešto što vam posle neće prijati. Isto pravilo važi i kada je u pitanju prodavnica, jer ukoliko kupite nešto od neljubaznog trgovca, to vam ustvari neće biti potrebno, uzalud ste potrošili pare.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: dada
  30/06/2020 - 15:06
  ovog novinara treba poslati da radi kao gradjevinski radnik, za pomocnika na mesalici.
  • Срба @dada
   01/07/2020 - 01:18
   Пре код психијатра него на грађевину.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi