Sova
Alo.rs/M.O.
Sova

Alo.rs/M.O.

Foto: Alo.rs/M.O.

Kakav će vam biti dan, možete znati čim izađete iz kuće. Ukoliko redovno budete obraćali pažnju na određene znake, ojačaćete svoju auru, a time postajete osetljiviji na energiju okruženja.

Pozitivni znaci ukazuju na dobre ishode. Poj gugutke donosi lepe vesti, cvrkut ptice prijatne momente, a let sreću. Ukoliko vam na prozor ili ogradu terase sleti golub, znajte da ćete imati neplanirane troškove. Dobri znaci pred polazak na put ili pred početak novog posla su kada sretnete lepo obučenog čoveka, trudnu ženu, decu koja se igraju ili lepoticu sa nakitom. Posebno će vas pratiti sreća ako sretnete nekoga kome se divite.

Ukoliko putujete i pored ili iznad puta ugledate sovu, rodu ili lastavicu, budite spokojni, jer će se dan završiti bolje nego što ste mogli da se nadate.

I pre izlaska iz kuće možete saznati kakav će biti dan... Upalite radio i odgovor će vam dati već prvi stih pesme koju čujete.

Još nešto, ukoliko uđete u restoran u kom je neljubazan konobar, to je znak da treba odatle da izađete, u suprotnom ćete jesti ili piti nešto što vam posle neće prijati. Isto pravilo važi i kada je u pitanju prodavnica, jer ukoliko kupite nešto od neljubaznog trgovca, to vam ustvari neće biti potrebno, uzalud ste potrošili pare.

 

 

Komentari (2)

dada

30.06.2020 15:06

ovog novinara treba poslati da radi kao gradjevinski radnik, za pomocnika na mesalici.

Срба

01.07.2020 01:18

@dada - Пре код психијатра него на грађевину.