"VAŠE PRAVO DA RAZVALITE MIŠA" Takmičar će morati da kupi novog miša Slagalici, jer ovaj definitivno nije više za upotrebu!

Kako bi prikupili što veći broj poena i došli do pobede, takmičari često briljiraju tek u igri "Ko zna zna", gde je osim znanja potrebna i brzina

slagalica, Foto: Tweeter prin. screen

Neretko se dešava da takmičari jednog od najomiljenijih kvizova u Srbiji, "Slagalice", nakon učešća postanu glavna tema na društvenim mrežama. Uglavnom je to zbog uspeha koji su postigli ili lapsusa koji su im se omakli tokom odgovaranja na pitanja.

Kako bi prikupili što veći broj poena i došli do pobede, takmičari često briljiraju tek u igri "Ko zna zna", gde je osim znanja potrebna i brzina - kliktanja mišem. S obzirom na dugu tradiciju kviza, svedoci smo da kompjuterski miševi koje takmičari koriste ne "pale" baš na prvu, pa je potrebno kliknuti nekoliko puta kako bi mogli da daju odgovor.

Međutim, sinoćni takmičar četvrtfinalne emisije koja je emitovana sinoć, baš zbog toga postao je glavna tema na Tviteru i to uz opis: "Vaše pravo da razvalite miša".

On je posle svakog pitanja koje je voditeljka pročitala, mahnito kliktao mišem ne bi li imao priliku da prvi odgovara, što je nasmejalo tviteraše i uprkos nekoliko propuštenih prilika, ipak je uspeo da dođe do pobede.

BONUS VIDEO

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi