"NIKAD NISAM MISLILA DA ĆE SE NAMA TO DOGODITI" Seli su da večeraju, a onda im je prišao konobar i rekao nešto zbog čega su se svi naježili i do neba zahvalili nepoznatoj ženi (FOTO)

Grupa maturanata koja se skupila na večeri ostala je šokirana ljubaznim gestom nepoznate žene, koja ih je jednim gestom doslovno ostavila bez reči.

Restoran, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Nakon što je primetila da je ne poslužuje konobar koji je inače poslužuje, upitala ga je za kojim stolovima radi, a on joj je otkrio da poslužuje samo grupu maturanata koji su se skupili na večeri za svoju matursku večeru.

 

- Rekla mu je da smo je zbilja oduševili i odlučila je da nam svima plati večeru, šta god poželimo da naručimo - ispričala je jedna od maturantkinja, Tereza De Leon.

 

Kad su saznali za njen gest, brzo su došli da joj zahvale i za uspomenu su se zajedno slikali. Fotografiju je nakon toga Tereza podelila i na svom Tviteru uz jednu napomenu.

KRV TEČE ULICAMA VENECUELE U protestima četvoro mrtvih, 300 povređeno! Sud izdao nalog za hapšenje jednog od lidera opozicije!

- Nikad nisam mislila da će se to dogoditi nama. Kad smo seli i naručili pića, konobar se vratio i rekao da je ova neverovatna žena rekla da smo je oduševili i da nam je svima platila večeru. Za nas jedanaest - rekla je ushićeno ona.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi