INCIDENT U VIŠOJ TEHNIČKOJ ŠKOLI ZABELEŽEN KAMERAMA Nastavnik terao učenika da napusti čas zbog neprimerenog ponašanja! Ovaj divljački nasrnuo na njega (VIDEO)

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je pomenuti nastavnik ranije bio žrtva divljanja razularenih učenika

Učenik nasrnuo na nastavnika
Učenik nasrnuo na nastavnika, Foto: Printscreen: Youtube

Vest dana u Austriji je incident koji se desio 2. maja u Višoj tehničkoj školi u bečkom Otakringu. Austrijski mediji objavili su i snimak incidenta koji je izazvao čak i reakciju političkih stranaka.

 

Na snimku se vidi najpre verbalni sukob nastavnika s učenikom. Nastavnik naređuje učeniku da napusti učionicu, ali ovaj ne želi da ga posluša. U raspravi "agresivno navijački" učestvuju ostali učenici, bez imalo respekta prema prosvetnom radniku.

Odjednom, nastavnik pljune učenika nakon čega ovaj nasrće na njega, a snimak se prekida.

VODITE RAČUNA DA SE NE BISTE KAJALI CELOG ŽIVOTA Šta kupci obavezno treba da provere pri kupovini stana, a ne tiče se papirologije?

Šokantan snimak izazvao je lavinu reakcija i komentara. Na društvenim mrežama objavljeni su snimci na kojima se vidi da je pomenuti nastavnik ranije bio žrtva divljanja razularenih učenika. I pored toga, škola je odlučila da da otkaz nastavniku, a samo istraži ponašanje učenika, prenosi "Radiosarajevo.ba".

Nije saopšten identitet nastavnika i učenika, ali je ekspresno reagovala desničarska Slobodarska partija Austrije koja je za incident okrivila socijaldemokrate i Stranku zelenih koji vode obrazovanje u Beču.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi