rad od kuće
Alo.rs/V.Đ.
rad od kuće

Alo.rs/V.Đ.

Foto: Alo.rs/V.Đ.

Širom planete zbog korone milioni ljudi radi od kuća, što su mnogi dočekali sa oduševljenjem. Neretko se može čuti komentar da je svet napokon shvatio da raznim profilima odlazak u kancelariju nije nužan kako bi obavili svoje poslovne obaveze. Međutim, veliki procenat ljudu širom sveta je potom dobio otkaz. Postavlja se pitanje da li je razlog tome epidemija korona virusa ili položaj stola za kojim su radili.

Naime, postoje čak 64 moguća položaja pisaćeg stola i stolice, a svaki pruža drugačiju mešavinu či energije. Specijalno za vas smo izabrali one najpovoljnije položaje.

Položaj na SEVERO-ZAPADU, licem prema jugoistoku

Ovo je klasičan položaj za rukovodioca ili direktora. Severozapad podstiče vodstvo, organizovanost i odgovornost, kao i dostojanstvo i poverenje drugih. Okrenutost ka jugoistoku pomaže kreativnost i lomunikaciju.

Pročitajte:

 Položaj na SEVEROISTOKU, licem prema istoku

Ovaj položaj je koristan za osobu kojoj nedostaje energičnost ili traži novi cilj. Naročito je povoljna onima koji rade sa nekretninama.

Položaj na ISTOKU, licem prema istoku

Podstiče lak početak i brz napredak, što je posebno povoljno za one koji počinju novu karijeru ili posao, naročito u oblasti kompjutera ili elektronske industrije.

Položaj na ISTOKU, licem prema jugoistoku

Ovaj položaj takođe podstiče lak početak i brz napredak, što je povoljno za početnike ili one koji su promenili posao, ali u ovom slučaju je atmosfera manje jaka, što podstiče kvalitet u vezi s komunikacijom, kreativnošću i skladnim razvojem. Naročito je povoljan za osobe koje rade u medijima ili putničkim agencijama.

Položaj prema ISTOKU, licem prema jugu

Ovo je aktivan položaj pogodan za ostvarenje ideja. Podstiče unapređenje i priznanje. Posebno je pogodan za one koji rade u medijima, marketingu i prodaji. No, ovaj položaj nije dobar ukoliko se osećate uznemireno i teško se koncentrišete.

Položaj na JUGOISTOKU, licem prema jugu

Idealna za one koji rade u odnosima s javnošću, marketingu ili bilo kom poslu u kom komunikacija igra važnu ulogu. Međutim, zbog jake energije u ovom položaju, ne preporučuje se onima koji se lako uzbude ili su podložni stresu.

Položaj na ZAPADU, licem prema istoku

Energija zapada je povezana sa prihodima, zadovoljstvom i uživanjem, a ukoliko je lic eokrenuto ka istoku, to će vam pomoći da postanete ambiciozniji, aktivniji i sposobniji da ostvarite svoje ideje. To je naročito korisno za one koji rade sa finansijama.

Preporučujemo: