Ubacio mače u dvorište "krvoločnih" pasa, a onda se dogodilo čudo!

J. V. | Razbibriga 2018-05-31 14:29:46 2018-05-31 14:29:46

U dvorište kuće u kom žive dva "opasna" psa, neko je ubacio mače od par nedelja, ali na sreću, ovi psi vole mace pa je mačence našlo novu "mamu" u ovoj ženki engleskog poentera, koja je isto spasena sa ulice.

Shutterstock

Kada je neki nesavesni vlasnik, ubacio tronedeljno mače u dvorište u kom su dva velika psa, verovatno nije imao dobre namere. Ali, ne kaže se džabe da mačke imaju devet života. Možda je ovo mačence potrošilo jedan od tih devet, ali je za sada sve dobro prošlo, i ono je pronašlo novu mamu.

U ovom dvorištu kuće na Bežaniji, trenutno uživa sedam životinja - dva psa i pet mačaka i svi se slažu, a psi brane svoje mačke od napada drugih mačaka i pasa. Kuriozitet je da su sve životinje spasene od zle sudbine na ulici, a sada imaju divan život. Neko ih nije voleo i pazio, ali uvek ima neko drugi, čije je srce dovoljno veliko, pa i za sedam ljubimaca.

Svako jutro, vlasnik ove menažerije za dobro jutro, dobije ovakav prizor ljubavi dve životinje, koje bi trebalo da se ne vole. Ali, ako životinje mogu da nađu ljubav i saosećanje za drugu vrstu, da li je to i nama ljudima moguće?

Expand player
Pogledajte više