dete sa autizmom, ljubaznost
Facebook pr. sc.
dete sa autizmom, ljubaznost

Facebook pr. sc.

dete sa autizmom, ljubaznost, Foto: Facebook pr. sc.

Rudi je zatim u znak protesta legao na pod i ispustio glasne zvukove, nešto što je Natali rekla da su ljudi buljili i "gurkali se" pre nego što je nepoznati čovek - za koga je kasnije saznala da se zove Ian - prišao i pitao da li je dobro.

Ian je zatim legao na pločnik sa Rudiem i čavrljao je sa dečakom pre nego što je na kraju otpratio njega i majku do automobila.

Natali je bila toliko dirnuta zbog svega što je o tome objavila na Fejsbuku stranici Better To Be Different koja je posvećena deljenju priča o tome kako je imati dete sa autizmom.

Deo posta podeljen u ponedeljak, 12. aprila, glasio je:

Taj čovek, totalni neznanac, spasio me danas ili od vrištanja u trajanju do sat vremena ili duže, koja je obično pomalo utučena od mog dečaka koji se totalno izgubi kada dođe do valjanja i može postati vrlo agresivan.

Ovaj čovek, totalni stranac, bio je moj heroj jutros i nakon što je pomogao mom sinu Roo, onda nas je otpratio do našeg automobila. Volela bih da ima više ovakvih ljudi u okolini i neizmerno sam zahvalana.

dete sa autizmom, ljubaznost

Facebook pr. sc.

dete sa autizmom, ljubaznost, Foto: Facebook pr. sc.

Nastavila je, "Ovaj čovek, moj junak jutros je video mog sina na podu i kao i bilo koja druga osoba koja bi pretpostavila da ga nervira, pitao jekako mi se sin zove i kad sam mu objasnila da zapravo dete ne razume i da je autističan i da ima niz drugih izazova koji čine ovaj deo šetnje teškim, rekao je, u redu je , ja ću leći sa njim na pod."

"Zatim je nastavio da ćaska s nama dok se vraćao sa nama do automobila. Tako sam zahvalna ovom momku Ianu, da neću zaboraviti njegovu dobrotu. "

Od tada se Natalijin iskreni post svideo više od 76.000 puta i dobio je hiljade komentara kojima aplaudira Ianu zbog njegove ljubaznosti.