Njegov život i hobi jeste udomljavanje pasa
Printscreen: Youtube
Njegov život i hobi jeste udomljavanje pasa

Printscreen: Youtube

Njegov život i hobi jeste udomljavanje pasa, Foto: Printscreen: Youtube

Znao je da želi da spašava pse i da im pomaže da pronađu svoje nove porodice i sreću. On sam je udomio šest pasa i odlučio je da ostavi sve iza sebe, posao i karijeru, kupio je veliku kamp prikolicu i krenuo u ostvarivanje svojih snova.

Ovaj čovek želi da udomi što je više moguće pasa iz skloništa jer zna koliko sreće, ljubavi i zahvalnosti nam ti psi pružaju. Cilj mu je da obiđe 48 država u Americi i poseti što više skloništa.

Na putu često staje sa svojim čoporom, upoznaje nove ljude i edukuje ih o tome kako je lepo udomiti i spasiti psa.

Većinom uspeva i zajedno sa tim ljudima odlazi u skloništa gde se uvek pronađe neki pas koji će nekome zapasti za oko. Skloništa su prepuna različitih pasa, malih, velikih, jednobojnih ili šarenih, i ljudi imaju veliki izbor. Svako ko kod kuće ima psa zna koliko je to divan osećaj.

Ako još nemate ljubimca, pogledajte malo po društvenim mrežama koliko različitih pasa traži novi dom i porodicu, možda pronađete novog najboljeg prijatelja i napravite dobro delo.

Ovaj čovek se oseća srećnim i ispunjenim u društvu svojih pasa, a najveća sreća mu je kada uspe da pronađe porodicu nekom napuštenom psu.