50 ODSTO MANJE ŽENA SE OVAKO ZOVE! Niko ne želi da ćerkama da OVO IME, a objašnjenje je neverovatno!

- Aleksa, da li tvoje ime gubi na popularnosti? - pitao je jedan od zaposlenih u "Amazonu" na nedavnoj konferenciji kompanije. Virtuelna asistentkinja nije imala odgovor na to pitanje, ali ali zvanične liste najčešćih imena sugerišu da je on potvrdan.

Beba
Beba, Foto: Printscreen

Na nedavnoj listi najčešćih imena u Velikoj Britaniji, kao i prethodnih godina, u vrhu su bila imena kao što su Hari, Olivija i Džordž, ali je na njoj bilo i jedno iznenađenje.

Broj novorođenih devojčica nazvanih Aleksa opao je za više od 50 posto, a sličnu statistiku su pokazivali prošlogodišnji podaci u Americi.

Smatra se da je nagli pad popularnosti posledica toga što "Amazonova" virtuelna asistentkinja deli isto ime, prenosi "Dejli mejl".

Naime, kućna naprava se pali na glasovnu komandu "Aleksa", a roditelji žele da izbegnu zabunu koja bi zbog toga nastala - svaki put kada pozovu dete, odazvala bi se virtuelna asistentkinja i obrnuto.

Sin Ratka Mladića saopštio tužne vesti!

AUTOR: Alo.rs/ Agencije/ M. I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 09:55 Darko Mladić se oglasio. Darko Mladić, Foto: Alo!/Marko Metlaš * Zdravstveno stanje bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Republike Srpske (VRS) generala Ratka Mladića je nepromenjeno * Mladiću je i dalje je loše, a odbrana će na statusnoj konferenciji zakazanoj za 3.

Nema čvrstih dokaza koji povezuju par popularnosti imena sa rastom popularnosti "Amazonove" sprave, ali se stručnjaci uglavnom slažu da su ona u korelaciji.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi