Smrt
Youtube/ HEARTSTART SKILLS Fras
Smrt

Youtube/ HEARTSTART SKILLS Fras

Smrt, Foto: Youtube/ HEARTSTART SKILLS Fras

Verujete li u život nakon smrti?

 

Kaže da je prošao kroz niz emocija i čak imao vremena da razmišlja o Elvisu dok je umirao. Na kraju nadrealnog iskustva, Vilijam je rekao da je prihvatio smrt i dok je to činio prihvatilo ga je "biće čiste ljubavi".

"Osetio sam kako mi srce kuca sve sporije i sporije kad sam čuo kako me dozivaju moja deca. Potom je nastupila tama. Osetio sam kako se moje biće ili "svest" uvlače u mračnu prazninu. Moja prva misao i osećaj bila je znatiželja.

Pitao sam se je li to ono što je Elvis osećao kad je umro. Tada sam bio besan i pomislio sam kako je smrt bedno opravdanje za "biće" koje nema hrabrosti da se suoči sa mnom lice u lice. Morala mi se prišunjati sa leđa da umrem, bez ikakve najave. Tada sam razmislio i shvatio da umirem. Kad sam to prihvatio, osetio sam  da umirem i da će to sve biti u redu. U ovoj praznini nisam osećao bol. Prolazio me osećaj opuštanja i smirenosti, to je bilo prijatno na čudan način. I dalje sam mogao da razmišljan i bio sam svestan da sam na nekom mestu i da nisam sam - ispričao je on

smrt, bolnica, lekar, doktori

Shutterstock, ilustracija

smrt, bolnica, lekar, doktori, Foto: Shutterstock, ilustracija

Osetio sam prisustvo  čiste ljubavi i prihvatanja. Taj osećaj bezuslovne ljubavi je neodoljiv. Ova prisutnost delovala mi je poznato, kao da oduvek poznajem to biće koje je tu pored mene i znam šta je. Mislio sam i ono me je čulo - "ne bi trebalo da umrem pred decom. Tada sam se vratio", ispričao je u svojoj ispovesti Vilijam.

Pročitajte još: