Srđan Predojević i Jovana Joksimović
Promo
Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Promo

Srđan Predojević i Jovana Joksimović, Foto: Promo

Emisija "Jutro" sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem koja se svakog jutra emituje od 6:55 do 11 časova postala je popularnija iz još jednog razloga.

Ako ste bar jednom gledali "Jutro", niste mogli da ne primetite njihovog ljubimca, malu čokoladnu labradorku. Kako su voditelji emisije istakli, misija ove ženke je da nauči kako da pomogne osobama sa invaliditetom i da im olakša život.

Prva će kroz nekoliko meseci otići u ruke osobe kojoj je najpotrebnija kako bi joj obezbedila pomoć. Sve do tada njen dom će biti Prva televizija.

Novi član poznatog voditeljskog tima je veoma razigran, a gosti se prijatno iznenade kada je vide. Ne postoji gost koji se nije poigrao sa Prvom.

Ponekad zna da bude veoma nestašna, a kako Srđan Predojević kaže, voli da gricka sve i svašta jer joj rastu zubići.  

Njena neodoljivost osvojila je za kratko vreme gledaoce, ali i sve zaposlene. 

Inače, Prva je postala prava zvezda, pa tako ima i svoj profil na Instagramu. Imala je priliku da se "druži" sa zvezdama poput Jelene Karleuše, Marije Šerifović, Miloša Bikovića, Isidore Bjelice i mnogih drugih koji su gostovali u "Jutru". Za sada je na Instagramu prati 1.500 ljudi.

 

Komentari (2)

Teo

29.03.2018 13:19

Svaki dan neka reklama oko Jovane i Srdjana. Ako ih plaćaju 3000e mesečno, ne bi im trebala reklama.

samo ih dernjajte po novčaniku

01.04.2018 16:04

Alo baš lepo zarađuje od Dare Bubamare i ovih dvoje voditelja što silne pare dadoše zbog povećanja gledanosti i koncerta.