"IZLAZITE NAPOLJE, ODMAH!" Hteo je da snimi decu kako plivaju u moru, u trenutku se zaledio, više nikada neće ići na LETOVANJE! (FOTO)

Den Votson bio je sa porodicom na popularnoj plaži Nju Smirni u Floridi kada im se dogodila gotovo filmska scena.

Ajkula
Ajkula, Foto: screenshoot/Instagram

Otac je s obale posmatrao suprugu i troje dece kako se kupaju pa je pomislio kako bi bilo idealno d aih snimi dronom iz vazduha.

Međutim, kada je pogledao šta je u kadru, šokirao se. Na samo desetak metara od njegove dece videli su se obrisi ajkule. Otac je odmah počeo da viče: "Izađite iz vode".

Na Instagramu je objavio dve fotografije koje je snimio, a na prvoj se vidi kako ajkula pliva ka kupačima, a na drugoj kako oni trče iz okeana, dok morski pas odlazi prema dubini.

"Kada razmišljaš o ajkulama pomisliš da su u dubokoj vodi, nikada ih ne zamišljam tako blizu i ne misliš da bi mogli da dođu do plićaka. Zastrašujuće je videti koliko se približila mojoj deci", rekla je majka Sali.

Inače, na Floridi je od 1882. godine zabeleženo 827 napada morskih pasa, a poslednji napad dogodio se prošle nedelje kada je na istoj plaži ajkula za nogu ugrizla 18-godišnjaka koji je bio na dasci za surfovanje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi