DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG NOVOG HITA U "SLAGALICI" Gledaoci trljali oči zbog onog što su videli na ekranu! (FOTO)

Kako veliki broj građana voli i prati "Slagalicu", kviz na programu RTS-a, čini se da im posebno zadovoljstvo pričinjava kada neko napravi grešku ili neka smešna i apsurdna scena.

Slagalica
Foto: Printscreen

Naime, u poslednjoj emitovanoj emisiji "Slagalice" situacija iz kategorija Asocijacija nasmejala je gledaoce, nakon čega se pomenuta scena brzinom svetlosti proširila internetom.

Radi se o tome da je rešenje jedne kolone u Asocijacijam bila reč pauza, a glavna asocijacija na istu bio je, ni manje ni više, nego Dom zdravlja.

Slagalica
Foto: Printscreen

Pročitajte još

Svima se sigurno barem jednom dogodilo da kada odu u Dom zdravlja zateknu zaposlene koji su na pauzi, ali izgleda da predstavnici zdravstva odlaze na pauze toliko da su postali sinonim za iste.

Zoran Marjanović izašao iz kuće i krenuo na suđenje veka! Jedan detalj je svima privukao pažnju!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 08:34 Pred Višim sudom u Beogradu, u renoviranoj Palati pravde, danas počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Naravno da je ovo bilo interesantno i zabavno korisnicima društvenih mreža, pa se ova fotografija može naći na mnogim profilima.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi