OSVETA SE SERVIRA HLADNA Banka odbila da mu da kredit, skoro 20 godina je čekao da bi im se osvetio

Kako bi se bar malo osvetio lokalnoj banci koja je u najtežem trenutku odbila da mu pomogne, godinama kasnije kupio je celu njenu zgradu za 450.000 funti

Adam Diring
Adam Diring, Foto: Youtube /Print scren

Adam Diring  nije imao ni penija kada se pre 18 godina uputio u banku u Urmstonu, u okrugu Mančestera, kako bi pokušao da dobije kredit i započne biznis.

Odbili su ga tada momentalno, pod izgovorom da je mlad i neiskusan. U tom trenutku, Diring je radio na podu jedne male kancelarije, a 2014. godine svoju kompaniju je prodao za pet miliona funti.

Kako bi se bar malo osvetio lokalnoj banci koja je u najtežem trenutku odbila da mu pomogne, godinama kasnije kupio je celu njenu zgradu za 450.000 funti.

- Tako sam prošle nedelje kupio zgradu banke za 450.000 funti u kojoj sam odbijen za kredit od 10.000 funti u 21. godini! - napisao je britanski biznismen na svom profilu na Instagramu.

- Pre ulaska u banku molio sam se jer nisam imao keša i nisam imao pojma kako ću ostvariti svoj san bez toga - objašnjava Adam.

Međutim, žena koja je u to vreme bila menadžer odbila je da mu da kredit. Uprkos problemima, ovaj čovek je uspeo da razvije svoju kompaniju za upravljanje dugovima i štednjom. Adam je sada ugledni biznismen i motivacioni govornik. Danas pomaže mnogim kompanijama kako da organizuju svoje finansije.

Inače, bio je problematičan tinejdžer, sa 14 godina izbačen je iz škole jer je polupao jedan automobil. Pristupio je potom Kraljevskom ratnom vazduhoplovstvu, ali je ubrzo odustao jer je mnogo pio i tako se vratio u Urmston, gde je konstantno menjao poslove.

Zgrada banke koju je kupio će biti potpuno renovirana i dobit će potpuno drugu namenu.

Povezane vesti