Kristijan Golubović
Printscreen
Kristijan Golubović

EON/Printscreen

Kristijan Golubović, Foto: EON/Printscreen

Željko Ražnatović Arkan je sa glumicom Ljiljanom Nijatović imao ćerku Anđelu, koja sada ima 39 godina, a nekada je bila zaljubljena u žestokog momka, a trenutnog takmičara “Zadruge 4” Kristijana Golubovića.

Naime, Kristijan i Anđela su se pre mnogo godina upoznali u Grčkoj.“Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena.

Odmah me je kupio”, izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

“Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna”, rekao je Kristijna, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku“, a od milošte ju je zvao mali Arkan.

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo, a Golubović je potom promenio priču.

Iako se tada pričalo da je to ozbiljna veza, desio se obrt. Kristijan je 2016. godine ispričao da oni, zapravo, nikada i nisu bili u vezi.Prema rečima Golubovića, ona je bila mlada i zaljubljena, ali ta ljubav nije bila moguća, jer je Kristijan već imao ženu.

Pročitajte još: