pas
Facebook
pas

Facebook

pas, Foto: Facebook

Nije ni slutila da će on postati njen prijatelj za ceo život. Tokom šetnje Buenos Ajresom, u blizini hotela u kojem je odsela, Olivija je pronašla psa sa ulice koji je bio poznat u kraju. Dala mu je nešto hrane i neko vreme su se igrali, a onda je, kad je odlazila, insistirao da ide sa njom.

pas

Facebook

pas, Foto: Facebook

“Pokušala sam da promenim smer, jer nisam želela da me prati do hotela“, rekla je . „Ali to je bilo nemoguće. Na kraju se vratio i pratio me. Pokušavala sam sat vremena da pobegnem, ali on me je sve vreme pratio. Mislim da je bio zaista srećan što je neko obratio pažnju na njega“.

Za psa je to bila ljubav na prvi pogled i započela je čekanjem na ulazu u hotel. Žaleći životinju, koju je nazvala Rubio, ona mu je dala pokrivač kako bi mu bilo toplo tokom noći. Rubio je pronašao srodnu dušu, iako ona to još nije znala.

Nedugo zatim ona je krenula avionom za Nemačku, a Rubio je ponovo lutao ulicama. Ali bilo je očigledno da je nikada nije zaboravio. Kada se Olivija poslovno vratila u grad i odsela u istom hotelu, Rubio se niotkuda pojavio na vratima da je pozdravi. Tako je nastavio da čeka i kad god se vratila u zemlju, tamo je čekao na istom mestu.

U njegovim mislima sve je bilo mnogo više od običnog poznanstva i neverovatno, čak i ako je Olivija letela u različito vreme tokom sledećih meseci, Rubio ju je uvek čekao ispred hotela, gotovo kao da je znao njen raspored.

Ali svaki put bi ga ostavila kad god bi se videli. Jednom prilikom, Olivija je čak pokušala da nađe grupu za spasavanje životinja da mu nađu dom, ali on je na kraju pobegao i otišao ponovo da je čeka. Bio je više nego odlučan, a tada je ona pomislila da je to previše.

Donela je odluku da Rubio bude njen ljubimac i prijatelj i popunila je sve potrebne papire da ga povede sa sobom u Nemačku. Tako je Rubio odleteo je u svoj novi dom, gde je ovaj put Olivija čekala njega. I očigledno je vredelo čekati. Svi psi zaslužuju sretan kraj, baš kao i Rubio!

Pročitajte još:

Komentari (1)

mimi

19.11.2020 15:32

Divno!Napokon nešto lepo da pročitam!❤️