BEZ SRAMA! Hrvati na svojim plažama - DERU! Na suludi način turistima izbijaju novac iz DŽEPA!

Neverovatno!

Brač, Hrvatska
Hrvatska, Foto: Printscreen/Youtube

Jasno je da će kupači dodatno platiti ležaljku ili suncobran za veće uživanje na plaži, ali verojatno niko ne bi pretpostavio da će na nekim plažama u Hrvatskoj morati da plate mesto u hladu.

AKO IZGUBITE PASOŠ ILI VOZAČKU U OMILJENOM LETOVALIŠTU... Budite spremni da tražite pomoć rođaka iz Srbije! Ovo je procedura koju morate da prođete! Koštaće vas i vremena i novca

Da, dobro ste čuli, mesto u hladu. Neobični cenovnik kampa Maslinik u Puntu objavila je osječka novinarka Vesna Kljajić na svom Fejsbuku. Ono što se može videti na cenovniku većina bi nazvala apsurdom jer je cena za odrasle u hladu 15 kuna (2 evra), a za decu 10 kuna (1,5 evra).

Svesni smo da na moru vrede možda drugačija pravila nego na kopnu (bar što se tiče cena), međutim plaćanje mesta u hladu nije često viđena pojava.

U komentarima ispod objave neki od korisnika postavili su vrlo dobro pitanje: ko će čuvati mesto u hladu i šta učiniti kada se sunce pomeri pa hlada više nema na tom mestu gde je do pre nekoliko minuta bilo?

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi