Devojka napravila haos zbog ove fotografije! Muškarac momentalno dobio otkaz! (FOTO)

BBC/ Alo.rs/ N.M. | Razbibriga 2019-11-05 11:08:38 2019-11-05 11:08:38

Fotografija je snimljena u januaru na letu kompanije Air Guilin iz grada Guilin za grad Jangžu, rekli su državni mediji, ali je ove nedelje bio podeljena na društvenim mrežama.

Facebook printscreen

Kineskom pilotu doživotno je zabranjeno letenje nakon što je objavljena fotografija koja prikazuje putnicu u pilotskoj kabini.

Fotografija je snimljena u januaru na letu kompanije Air Guilin iz grada Guilin za grad Jangžu, rekli su državni mediji, ali je ove nedelje bio podeljena na društvenim mrežama - pa je aviokompanija preduzela akciju.

Prikazuje ženu kako pozira u pilotskoj kabini sa osveženjima postavljenim pored nje.

Air Guilin je u izjavi rekao da je pilot prekršio propise o bezbednosti u vazduhu.

Incident se dogodio 4. januara na letu GT1011 iz grada Guilin za grad Jangžu, javlja državna medijska kuća The Global Times.

- Hvala kapetanu. Tako sam srećna - pisalo je uz fotografiju žene.

Šuška se da je ona stjuardesa na obuci na univerzitetu Guilin. Air Guilin nije precizirao da li je fotografija snimljena usred leta, ali kineski piloti i analitičari rekli su da je fotografija snimljena tokom leta.

Pilotu, koji nije imenovan, zabranjeno je letenje doživotno. Air Guilin je u izjavi rekao da je "prekršio [propise] puštajući neprimereno osoblje u pilotsku kabinu".

Prema podacima kineske uprave civilnog vazduhoplovstva, putnicima nije dozvoljeno da uđu u pilotsku kabinu bez posebnog odobrenja ili pod "potrebnim" okolnostima.

Ostali članovi osoblja koji su učestvovali u incidentu takođe su "suspendovani na neodređeno vreme", dok se vode dalje istrage.

Zoran Marjanović izašao iz kuće i krenuo na suđenje veka! Jedan detalj je svima privukao pažnju!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 05.11.2019. 08:34 Pred Višim sudom u Beogradu, u renoviranoj Palati pravde, danas počinje suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Prošle godine je kineski avioprevoznik Donghai Airlines suspendovao pilota na šest meseci i oduzeo mu kvalifikacije instruktora leta, pošto je dozvolio supruzi da uđe u pilotsku kabinu.

Bonus video

Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Expand player
Pogledajte više