Striptiz
screenshoot/Youtube
Striptiz

screenshoot/Youtube

Striptiz, Foto: screenshoot/Youtube

Na Dan muškaraca Rusije, jedna policajka je rešila da priredi iznenađenje kolegama, čime je uvalila svoje nadređene u velike probleme. Naime, ona je rešila da počasti kolege striptizetom, a ceo događaj je snimljem i objavljen na internetu.

PROČITAJ JOŠ:

Na snimku se vidi striptizeta kako u donjem rublju izvodi erotski ples pred policajcima uz pesmu "Stop" od Sem Braun, a ubrzo nakon što je objavljena na društvenim mrežama postao je viralan.

Mnogi korisnici su bili besni zbog performansa, nazivajući ga "sramotom za policiju", dok su se drugu našalili ističući da je policajcima bilo neprijatno dok su pokuašavali da ne gledaju u nju.

U sali su bile prisutne i koleginice policajke, koje su se uglavnom smejale i navijale dok je ona plesala, dok je drugim bilo neprijatno, što su probale da sakriju jedući tortu.

PREPORUČUJEMO:

Jedna policajka je dobacila kolegi koji je skrenuo pogled da je to "pogrešna reakcija".

Kako pišu tamošnji mediji, proslava se odigrala u policijskoj stanici u gradu Ulan-Ude, glavnom gradu Republike Burijatije, budističkom regionu Rusije.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ipak nije bilo blagonaklono prema ovoj ideji, pa je odmah pokrenuta istraga, a u roku od 24 sata je otkriveno ko je organizovao erotski ples.

Starija policijska zvaničnica, koja je pozvala striptizetu, kao i četvoru drugih policajaca su otpušteni zbog njihove odluke da prekrše etiku, navode tamošnji mediji.