Posle ovog, odlazak kod zubara nekima će biti još bolniji - "Itekako znamo ako ste ljubitelj oralnog se*sa"

Alo.rs/net.hr/K.Ć | Razbibriga 2021-02-09 15:32:33 2021-02-09 15:32:33

Ako se bojite zubara, ove informacije će vas verovatno dodatno uplašiti. Naime, izgleda da stomatolozi znaju da li su njihovi pacijenti nedavno pružali oralni zadovoljstvo

TikTok printsc.

Ako se bojite zubara, ove informacije će vas verovatno dodatno uplašiti. Naime, izgleda da stomatolozi znaju da li su njihovi pacijenti nedavno pružali oralni seks.

„Često dobijam ovo pitanje, i da, znamo“, rekao je zubar i TikToker i kasnije objasnio kako tačno može to da zaključi.

„Palatalne petehije. Na primer, ako volite da sisate lizalice, tu i tamo jednu ili dve, to nije ništa strašno. Ali ako često sisate puno, puno, puno lizalica, onda imate problem koji će izazvati nepčane petehije “, rekao je zubar.

@dentite

Reply to @dentite #greenscreen Part 2 ✅ As Promised ???????#dentist#lollipop#?#teeth#dental#dentite#braces

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.

 Podelio je i fotografiju na kojoj se vidi kako to izgleda u stvarnosti. „Kao što vidite, modrice i iritacija mekog nepca“, objasnio je zubar.

Skorašnja i agresivnija aktivnost

Korisnici TikToka nisu mogli da veruju onome što su čuli i izrazili su zabrinutost u komentarima.

„Moj deda je zubar. Neće mi trebati više zuba ”, uvek sam se brinula da bi zubari to nekako mogli znati i mislila sam da je to iracionalan strah. Hvala ti što si mi to potvrdio “

„ O moj Bože. Može li se izlečiti? Pitam se “,

„ Super, sad moj zubar zna da sam usamljena “, napisali su.

Još nekoliko stomatologa složilo se sa kolegom. „Tada smo to jednostavno primetili. To je obično modrica na mekom nepcu koja se naziva petehije. Međutim, ovo je za nas potpuno beznačajno, osim ako je pacijent vrlo mlad ili ako pokaže znake zlostavljanja “, otkrio je zubar.

Ako se brinete da će zubar znati celu vašu seksualnu istoriju iz vaših usta, ne bojte se.

"Ne možemo znati da ste to uradili pre tri godine, ali ako ste to učinili nedavno i bili ste malo agresivni, neke osobe će imati modrice na nepcu", otkrio je zubni higijeničar.

BONUS VIDEO

Naša preporuka

Expand player
Pogledajte više