Đole Đogani
Screenshoot Youtube
Tereza Mej

EPA/Dai Kurokawa

Tereza Mej, Foto: EPA/Dai Kurokawa

Mejova se na ovaj korak odlučila nakon apela britanske javnosti da, ako je ikako moguće, više nikada ne pleše pred kamerama, a ako baš mora, da onda angažuje nekoga ko zna kako se to radi.

- To je bilo toliko katastrofalno, da je izazvalo prvo šok, a onda i neverica kod britanske javnosti. Zato je kabinet Mejove odlučio da angažuje nekoga ko bije naučio kako se to radi, a guglajući potencijalne kandidate pronašli su Đoleta. S obzirom na to da je dotični odlični igrač, verujemo da će uspeti da koliko-toliko nauči našu premijerku neke pokrete, ili barem da joj objasni da batali tu vrstu aktivnosti. Realno, nadamo da će pobediti druga opcija - rekao je za "Alo!" izvor iz Dauning strita.

LJUTA BITKA

Maradona ulazi u "Zadugu" ili Parove"?!

Dijego Armando Maradona

EPA/Vassil Donev

Dijego Armando Maradona, Foto: EPA/Vassil Donev

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona trebalo bi da uđe u jedan od dva najpopularnija srpska rijaitija - "Zadrugu" ili "Parove" - ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Maradona je, naime, u poslednje vreme više puta pokazao da je savršen kandidat za neki od srpskih rijalitija, potvrdili su za naš list izvori iz produkcija "Zadruge" i "Parova".

- Prosto genijalno! Ne zna se šta je bilo bolje - onaj šou koji je napravio u Rusiji tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, ili ovo najnovije skidanje i vožnja na krovu automobila u Belorusiji! To je ono što nam treba i što se savršeno uklapa u naš koncept. Probaćemo da ga namamimo lepim honorarom, a pošto Argentinac nije gadljiv na pare, verujemo da ćemo u tome i uspeti - rekao je za "Alo!" izvor iz jedne od produkcija.

NEVERICA!

Srpski klubovi u šoku posle presude FIBA protiv Partizana!

FIBA Logo

Wikipedia

FIBA Logo, Foto: Wikipedia

Srpski košarkaški, ali i fudbalski i ostali sportski klubovi, u šoku su nakon presude arbitražnog suda FIBA po kojoj KK Partizan mora da isplati plate i bonuse trojici svojih bivših igrača!

Bivši košarkaši crno-belih Džejms Gist, Dru Gordon i Dominik Džejms su, naime, tužili Partizan i dobili spor, pa će crno beli morati da im isplate ukupno oko 110.000 evra. Ova odluka je izazvala potpuni šok na srpskoj sportskoj sceni.

- Da li ovo znači da moramo da plaćamo igrače?! Pa, pobogu, ako je tako, onda smo u ogromnom problemu! Razume li FIBA šta ovo znači, kakav je ovo udarac na srpski sport? Ovo ne vodi ničemu i podriva sve ono za šta smo se decenijama borili! Moraćemo da se okupimo, sednemo i popričamo o ovom problemu, kako bismo pronašli način da i dalje funkcionišemo po starim principima - rekao je za "Alo!" predstavnik jednog od srpskih klubova koji je insistirao na anonimnosti.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SMAO ZA ZABAVU!

Pročitajte i:

Komentari (1)

nedjo

02.09.2018 14:21

samo trebalo bi da povede i svog retko glupog brata djoleta....