apolon, pas umetnik
Reddit pr. sc.
apolon, pas umetnik

Reddit pr. sc.

apolon, pas umetnik, Foto: Reddit pr. sc.

Očigledno umetnički šestogodišnji pit bull po imenu Apollo nedavno je stvorio slučajnu umetnost nakon što je srušio bočicu spreja sa sredstvom za izbeljivanje u blizini gomile veša. Izbeljivač se koristi za osvetljavanje tkanine koju želite da vratite u život, pa verovatno već pratite šta se dalje dogodilo. Na nekoliko košulja sa gomile bilo je manjih izbeljivačkih mrlja, ali jedna crna majica je ukrala predstavu. Običan crni krop je preobražen u jedinstveni komad odeće sa jedinstvenim uzorkom.

Vlasnica psa, Tori, koja je takođe korisnik Reddita sa nadimkom 'universe_point', objavila je o neočekivano otkrivenom talentu svog psa i fotografiju svoje novo redizajnirane majice i dobila 50,8 hiljada glasova za. Tori je uverila da nijedan pas nije oštećen u tom procesu i verovatno je inspirisala druge da istraže kreativnost svog psa.

„Moj pas je srušio bocu sredstva za čišćenje izbeljivača blizu moje gomile veša i iz nje sam izvukla bolesno novu majicu“.

Tori je Bored Pandi rekla kako je došlo do slučajne preobrazbe majice:

„Ostavila sam gomilu veša na podu mog kupatila, a bočica sa sredstvom za čišćenje izbeljivača takođe je bila na podu. Otišla sam da obavljam neke poslove i obično zatvorim vrata kupatila, tako da Apollo ne pije vodu iz toaleta, ali vrata se nisu zatvorila u potpunosti. Apolo je gurnuo vrata i prevrnuo bočicu sa raspršivačem koja je tada iscurila na moj veš. Kada sam se vratila kući, otkrila sam šta se dogodilo i pronašla majicu hladnog dizajna. Na nekoliko drugih košulja bilo je manjih izbeljivačkih mrlja, ali Apolon i ostatak odeće bili su u redu. “

Evo umetnika koji se pretvorio u kriminalca - šestogodišnjeg pitbulla po imenu Apollo

apolon, pas umetnik

Reddit pr. sc.

apolon, pas umetnik, Foto: Reddit pr. sc.