Bujice u Vranju
Vranje.org
Končita Vurst

Profimedia

Končita Vurst, Foto: Profimedia

Iako se jedno vreme spekulisalo da je glavni krivac Rusija, koja je navodno uključila HAARP kako bi oterala oblake i obezbedila lepo vreme tokom trajanja Svetskog prvenstva u fudbalu, izvor "Alo!" otkriva da ta informacija "nema blage veze s mozgom", već da je za sve kriva - Končita Vurst!

- Nekadašnja predstavnica Austrije na Evroviziji, koja je prema informacijama koje su tada obelodanili pojedini visoki funkcioniri SPC uzrokovala katastrofalne poplave 2014. godine, glavni je i jedini krivac i za ovogodišnje! Čim se u domaćim medijima pojavi neka informacija o toj osobi, u narednom periodu mora da se desi kazna božja! Ali to je takođei znakj da na bog voli, pošto nam na ovaj način obezbeđuje da se zemlja nahrani vodom koje je u svetu sve manje, a što je u principu i zaista kul stvar. Ili tako nešto... Uglavnom, kriva je Končita, a ne naša nesposobnost da očistimo kanale, obale reka, sredimo kišnu kanalizaciju i tome slično - otkriva naš izvor.

FENOMENALNO!

Pale cene goriva, i to drastično!

Gorivo Benzin Benzinska pumpa Točenje benzina goriva

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Cene goriva pale su, i to drastično, javljaju vojvođanski mediji!

Naime, nakon što je u petak snažno nevreme pogodilo Novi Sad, u tom gradu došlo je i do pada konstrukcije jedne benzinske pumpe, a što je dovelo do takozvanog "domino efekta", otkrivaju mediji.

- U padu konstrukcije oštećeno je nekoliko vozila, a povređen je i jedan vozač. Ali, ono što mnogi u prvi mah nisu primetili, jeste i to da je u tom rušenju pao i deo konstrukcije na kojem su naznačene cene naftnih derivata koji se prodaju u tom objektu. Samim time, posle dužeg čekanja da se nešto slično desi, došlo je i do pada cena goriva, doduše u ovom trenutku samo u Novom Sadu i samo na jednoj benzinskoj pumpi. Ali, i to je neki početak, pošto su se cene bukvalno strmoglavine do zemlje - navode vojvođanski mediji.

EKSKLUZIVNO!

Huligani "torcide" nisu znali da je rat završen!

Torcida, navijači splitskog Hajduka

Profimedia

Torcida, Ilustracija: Profimedia

Prekršajni sud u Beogradu osudio je 14 navijača splitskog Hajduka, koji su učestvovali u pljački benzinske stanice u Vrčinu i u pisanju ustaških grafita.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, oni su se na saslušanju branili tvrdnjom da nisu znali da je rat završen!

Naš izvor otkriva da je najveći deo okrivljenih ostao zabezeknut kada su čuli izraze poput "erdutski sporazum" i "sine, jesi li ti normalan, rat je odavno završen".

- Gledali su zbunjeno, pa se domunđavali, a kada smo shvatili da se ne foliraju kaznili smo ih pevanjem navijačkih pesama Crvene zvezde i Partizana, a 14 njih i sa po 15 dana zatvora. Tek toliko da nauče lekciju - otkriva naš izvor.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (1)

slavica

05.08.2018 17:19

ovo vam je najgluplja rubrika i trebate je ukinuti jer zbunjujete čitaoce