Leto, vreme
Profimedia.rs
Leto, vreme

Profimedia.rs

Ilustracija: Profimedia.rs

- Pravo leto počinje u avgustu i biće baš vruće, osim kada budu padale obilne kiše koje će izazvati poplave gde god stignu. Za sve su krivi Rusi, a do tog saznanja smo došli uvidom u stare svete spise Bore Đorđevića. On je, naime, još tamo dalekih osamdesetih otpevao stih: "zaje*ali Rusi klimu, mesto leta šalju zimu". Čeprkanjem po satelitskim snimcima, podacima sa terena i vremenskim prognozama od Borinog vremena do danas, uočili smo da je tip bio potpuno u pravu! Ako tome dodamo i neke druge sitnice, poput industrijskog i sličnog zagađenja, efekta staklene bašte, globalnog otopljavanja i tome slično, sa velikom sigurnošću kožemo da kažemo da će leto će trajati do pozne jeseni, a kada će ona doći - ni bog sveti ne zna! Kako ni koliko će jesen trajati - saopštili su meteorolozi.

PANIKA!

Japan podiže borbenu gotovost zbog Crne Gore!

Japan, vojska

Profimedia

Japanska vojska, Ilustracija: Profimedia

Vlada Japana odlučila je da podigne borbenu gotovost svoje armije na najviši novo od Drugog svetskog rata, javljaju svetske agencije!

Japan se na ovaj potez odlučio zbog Crne Gore, a nakon što je predsednik SAD Donald Tramp izjavio da bi zbog te zemljemogao da izbije Treći svetski rat.

Kako navode diplomatski izvori bliski vlastima u Tokiju, Japan je istog trenutka odlučio da podigne borbenu gotovost i proglasi opštu mobilizaciju, a sve zbog "prethodnih ratnih iskustava sa Crnom Gorom"!

- Poslednji put kada smo zaratili sa Crnogorcima, sve je počelo 1904. godine. Tada smo ušli u konflikt sa carskom Rusijom, zbog čega nam je Crna gora objavila rat. Taj sukob je prošao, u međuvrm,enu je okončan i Drugi svetski rat, ali oni nisu fermali ni dva odsto. Jedva smo uspeli da ih smirimo 2006. godine kada su postali nezavisna država a mi im poslali našeg ambasadora, pa smo konačno sklopili mir. Pošto smo se jednom opekli, sada odmah dižemo borbenu gotovost, za "ne daj bože" - otkrivaju diplomatski izvori iz Tokija.

OŠTAR PROTEST!

Hrvatska traži ponavljanje finala Mondijala!

Francuska Hrvatska

AP

Francuska - Hrvatska, Foto: AP

Fudbalski savez Hrvatske službeno je od FIFA zatražio ponavljanje finalne utakmice Svetskog prvenstva uz jedan poseban uslov - da tu utakmicu sudi Milorad Mažić!

Kako se navodi u zahtevu, da je Mažić sudio skonačan rezultat ne bi bio 4:2 za Francusku, već potpuno drugačiji!

- Ajd' se kladimo u pivo da on ne bi sudio onaj penal! Realno, ko veruje da bi Srbin da sudi penal protiv Hrvatske u takvoj utakmici? A sigurno bi barem još dva ili tri puta imao odluke koje bi bile logične po istom sistemu. Dakle, rezultat bi bio potpuno drugačiji, pa zato garantujemo da bi i rezultat bio povoljniji. A pride bi i naši odnosi sa Srbijom bili kudikamo bolji, pošto bi ga Kolinda izljubila minimum tri puta - otkriva izvor iz HNS-a.

OVO SI IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

jabreja

22.07.2018 08:40

Koliko je clanak tacan, a meteorolozi u pravu, govore satelitske mape iz 1903. kad su sledbenici Karadjordjevica masakrirali i zatrli Obrenovice, pa snimci GPS i GLONASa s pocetka 1914. kad se Srbija izbecila na Bec, a potom po snegu i mecavi hrabro presla Albaniju - meteorolozi su sve jasno "videli". Istina, nekada ne pogledaju kroz prozor...

MareSrbija

22.07.2018 18:51

Ukoliko igranje sa klimom ima veze sa ne mirim ,ratom itd.onda podrzavam Ruse u potpunosti jer je svet na ivici.A ti kad roknes poplave i sneg negde gde su usijane glave ,istog momenta se ohlade .