Vrtić, deca
Profimedia.rs
Bedžet Pacoli

Screenshot Youtube

Vaspitačice, Ivica mi podmeće nogu: Bedžet Pacoli, Foto: Screenshot Youtube

Bedžet P. je, kako saznajemo, prijavio Ivicu D. okrivljujući ga da mu stalno podmeće nogu dok se igra u pesku i da ga ne pušta da izađe iz tog dela obdaništa.

- Rekao je, citiram: "Ivica D. blokira slobodno kretanje peska, a ni meni ne dozvoljava da se pomerim odavde jer nemam vizu. Zbog toga nemam direktan kontakt sa drugarima, pošto sam okružen Ivicom". Potom je vaspitačica otišla do Ivice da ga pita u čemu je problem, a on je počeo da joj objašnjava šta je Kalemegdan i da kale znači brdo, a na kraju joj je zapevao "Miljacku" uz konstataciju da mali Bedžet ne zna tako lepo da peva i da nije logično što vaspitačica i njene koleginice nemaju više razumevanja za njega, već skaču na svako njegovo cmizdrenje. Uporno pokušavamo da ih razdvojimo i stavimo u različite grupe u vrtiću, ali šta god da uradimo na kraju se ispostavi da Bedžet i Ivica završe zajedno. Nadamo se da je ovo samo faza u odrastanju i da će jednog dana postati nerazdvojni prijatelji, pošto bi posle obdaništa "Evropa" trebalo da krenu u istu osnovnu školu - otkriva naš izvor iz ove predškolske ustanove.

EKSKLUZIVNO!

Evo zašto je reprezentacija Srbije izgubila od Maroka!

Maroko

EPA/Alessandro di Marco

Maroko, Foto: EPA/Alessandro di Marco

Fudbalska repreentacija Srbije izgubila je prvi kontrolni meč pre učešća na Svetskom prvenstvu u Rusiji. "Orlovi" su u Torinu sa 2:1 poraženi od Maroka, a sagovornici "Alo!" objašnjavaju zašto se to dogodilo!

Kako kažu domaći i strani fudbalski eksperti koje smo kontaktirali za mišljenje o ovoj utakmici, razlog za poraz je i više nego očigledan.

- Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo, Srbija je igrala kilavo... - smatraju naši sagovornici.

ALO! OTKRIVA!

Evo kako da razlikujete albansku i srpsku jagnjetinu!

Jagnje

Profimedia

Čiji li si, mali?, Foto: Profimedia

Albanski uzgajivači su od 17. marta dobili pravo da izvoze male ovaca i koze i njihovo meso u Srbiju, a ova vest izazvala je zaprepašćenje i bes kod pojedinih stanovnika naše zemlje. Tim povodom "Alo!" otkriva kako da izbegnete kupovinu albanske jagnjetine i da i ubuduće jedete samo domaću!

Naime, kako objašnjava domaći ekspert za stočarstvo i kafane, osnovni način jeste razlikovanje oglašavanja kod ovaca i jagnjadi.

- Ako ovca ili jagnje kažu "beee", veoma je moguće da nije naša. Ali, ako se oglasi sa "breee", e onda ste mirni i moćete slobodno da uživate u pečenju ili jagnjećim sarmicama. Problem nastaje kada se dođe do jaretine, pošto se ona u oba slučaja oglašava sa "meee". U tom slučaju samo iskusno uvo može da oseti razliku - objašnjava naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Komentari (1)

PETAR 1

26.03.2018 07:36

Deca se uce od malena, pa zar nije to svrha odrastanja.