ledi gaga,zakletva, amerika
YouTube prin.screen
ledi gaga,zakletva, amerika

YouTube prin.screen

ledi gaga,zakletva, amerika, Foto: YouTube prin.screen

Jedan od najznačajnijih trenutaka sa Dana inauguracije bila je moćna izvedba Ledi Gage „Zastave prošarane zvezdama“. Ali tu je bila i njena odeća kao i njena marinska pratnja.

S obzirom na to da su mnogi upoređivali 34-godišnju pop zvezdu sa likom iz „Igara gladi“, ispostavilo se da je prevelika haljina visoke mode poznatog kreatora, koju je nosila, bio razlog zašto joj je uopšte trebao marinac da je prati i bila je kao princeza.

„Očigledno je nosila ovu veoma lepu, vrlo veliku haljinu i postojala je zabrinutost da će joj možda trebati pomoć pri silasku niz stepenice“, rekao je kapetan marine Evan Kampbel za Task and Purpose. "Dakle, oni su se osvrtali oko sebe, a ja sam bio jedan od viših, većih pojedinaca, i samo su pitali da li bih bio voljan da pomognem i bio sam više nego sretan."

„Pogledala me je i ona je poput malog deteta i rekla mi: imamo jednake šanse da se zajedno spotaknemo o ovo “, rekao je on za publikaciju.

Njih dvoje su se takođe molili zajedno i Kampbel je umirio Gagine živce, rekao je.

„ Hej, biće ti sjajno. Uvek ti ide dobro, znaš, zvezda si, biće ti dobro “, rekao je Kampbel . "Činilo se samo da treba da čuje opušten glas."

Nije malo čudovište (ime za obožavaoce Gage) Kampbel kaže sada nakon što je s njom podelio intimnih 15 minuta iza scene.

"Bio sam zaista impresioniran koliko je bila iskrena dok smo bili unutra"

„Rekla nam je da joj je ovo možda najveći dan u životu i da zaista želi da peva za sve Amerikance“, dodao je.

BONUS VIDEO