Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

OVAN

POSAO: Kod vas je izraženo nezadovoljstvo, jer imate mnogo posla, a malu zaradu. To vas dovodi do toga da ste izuzetno razdražljivi i svadljivo raspoloženi. Nastupiće problemi u komunikaciji sa šefovima i kolegama, ali i to će proći kad počnu da se rešavaju poslovne situacije.

LJUBAV: Na ljubavnom planu pucate od energije i čini vam se da vam je malo nežnosti, ljubavi i pažnje. Vi bi ste još, ali vaša glad za ljubavlju je prouzrokovana strašću, koju nemate gde da potrošite. Posvetite se partneru i pokažite mu koliko ga volite i cenite i koliko vam je stalo do njega. Raspoložite voljenu osobu!

ZDRAVLJE: Ukoliko ste strastveni pušač ili svakodnevno konzumirate poneku čašicu alkohola, došao je trenutak da se te loše navike odreknete. Onog trenutka kada shvatite da vam zadimljene prostorije ne odgovaraju, problem će biti definitivno rešen.

BIK

POSAO: Nezaposlenim jedna osoba će pomoći da dobiju odgovarajući posao u kompaniji u kojoj su davno konkurisali. Bilo je potrebno da se stvore uslovi za vaše radno mesto. Napokon ćete biti zadovoljni, jer ste samo taj posao želeli.

LJUBAV: Problem je u vama, jer u svakome nađete manu, a svoje ne vidite. Došlo je vreme da preispitate šta u stvari želite. Idealne osobe ne postoje! Na proslavi vam sledi lep susret sa osobom koja će vas konačno privući. Postoji mogućnost da je ona prava.

ZDRAVLJE: Od danas stoji podizanje imuniteta i oporavak organizma. Imate pojačanu potrebu ya pokretom i fizičkim aktivnostima. Zabavite se i kućnim poslovima.

BLIZANCI

POSAO: Sa jednom osobom ulazite u dublje odnose. Idete ka usklađivanju u odnosima i treba da budete maksimalno posvećeni jedno drugom. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan je kao stvoren za avanturu. Svakako ćete uživati, ali ipak imajte i meru! Nemojte ići u krajnost i preterivati.

LJUBAV: Ovaj dan vam donosi samo svađe sa partnerom. Jedno drugo nervirate i to teško doživljavate. Već sledećeg dana odnos se može popraviti. Pokušajte se približiti voljenoj osobi i tako joj staviti do znanja da vam je veoma stalo do vaše veze. Razgovorom možete popraviti odnose.

ZDRAVLJE: Neka vam ne bude teško da popodnevni dremež zamenite nečim korisnim po celu porodicu. Razmrdajte se , čak i ako dođe do upale mišića prebrodićete to aspirinima i masažama.

RAK

POSAO: Današnji dan donosi mnogo obaveza koje su se namnožile. To je razlog zbog čega ste vrlo zabrinuti, mislite da nećete stići sve da obavite. Oslonite se na bliskog prijatelja, koji je tu da vas dobrim savetom podigne. Uostalom, s obzirom da sve radite na vreme, nemate razloga za zabrinutost.

LJUBAV: Zauzeti Lavovi su došli do tačke ključanja u odnosu sa partnerom, pa bi bilo neophodno da donesete konačnu odluku da li želite i dalje da budete u vezi ili želite napokon, da je okončate.

ZDRAVLJE: Ono što je posebno naglašeno je stres i nerviranje. Pošto ste skloni da se jedete iznutra, ovo se može odraziti kroz ponovni pad imuniteta ili probleme sa kožom, naročito herpesom.

LAV

POSAO: Tamo gde ste nemoćni da nešto promenite, pomirite se sa nastalom situacijom, jer ćete na taj način lakše izaći iz krize. Vi upravljate svojim životom, pa se tako i postavite prema problemima i ublažićete sve stresne situacije.

LJUBAV: Treba oboje da razmislite šta vam je činiti i šta uopšte želite jedno od drugog. Imate zajedničke želje, ali se u ključnim segmentima razlikujete i to dovodi do čestih trzavica.

ZDRAVLJE: Žalite se već duže vreme na bolove u donjem delu kičmenog stuba, koji trpi pritisak jer previše sedite. Ojačajte leđne i mišiće zadnjice jer oni drže kičmu. Prijala bi vam masaža celog tela.

DEVICA

POSAO: Ovo je dan kada poslovne aktivnosti u odnosu na sve druge oblasti života preuzimaju apsolutni prioritet. Budite angažovaniji u radu sa inostranstvom. Prepuni ste pozitivne energije i skoro vam sve polazi za rukom. Ipak, ne činite ništa radikalno, naročito se to odnosi na način zarade.

LJUBAV: Uozbiljite se, jer je krajnje vreme za jedan veliki i odvažan iskorak unapred! Menjate sebe, svoje navike i potrebe , prilagođavajte se realnosti da bi ste se osećali bolje! Izbegavajte sve što bi moglo da vam donese stres ili loše raspoloženje.

ZDRAVLJE: Delujte preventivo s više vitamina C, više minerala, čajeva. Muče vas glavobolje zbog vremenskih promena i oscilacija u temperaturi, pa neretko pribegavate kofeinu, ali je efekat suprotan.

VAGA

POSAO: Dobijate tačno onoliko koliko se trudite. Verujete u sebe i svoje moći. Oni koji se bave proizvodnjom, a pogotovo oni koji imaju svoje poslove, mogu se posebno istaći. Nezaposlene Vage napokon stupaju u kontakt sa poslodavcima, pa postoji i mogućnost trajnog zaposlenja.

LJUBAV: Vage koje su u vezi se osećaju zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba u smislu – tu je, a kao da nije tu. Osećate nezainteresovanost i to vam smeta. Mrzovoljni ste, neraspoloženi i nezadovoljni. Ova situacija vas čini nervoznom i mislite da se odnosi ne mogu popraviti. Ipak, ne donosite ishitrene odluke.

ZDRAVLJE: Javlja se nesanica, uglavnom zbog bolova u glavi. Više se krećite, pazite na ishranu i pijte čajeve za detoksikaciju. Razmišljajte čime bi ste mogli da se bavite u slobodno vreme.

ŠKORPIJA

POSAO: U ovom danu gotovo da ne prepoznajete sebe. Stalno se sukobljavate sa okolinom, uglavnom zbog banalnih stvari. Kolege i saradnike doživljavate kao zaklete neprijatelje i stoga zauzimate vlo ratoboran stav, koji dodatno iritira okolinu. Potrudite se da smanjite tenziju, rukovodeći se zdravim razumom.

LJUBAV: Ne volite samoću, ali vam teško polazi za rukom da ostvarite ozbiljnu vezu. Želju imate, ali je realnost potpuno drugačija. Najvažnije je da pokažete partneru koliko ste ozbiljni i koliko ste spremni na kompromis. Razgovarajte sa partnerom !

ZDRAVLJE: Nemojte dozvoliti da vam se stomak poveća, a masne naslage ne dozvoljavaju da se lakše krećete i obavljate poslove. Naravno, nikako ne smete zanemariti svoje zdravlje.

STRELAC

POSAO: Probajte da izbacite višak loše energije na više načina. Ne gubite vreme, morate da se pokrenete i da konačno nešto dobro učinite za sebe i svoju poslovnu budućnost. Ovaj dan donosi hitnost, žurbu, a samim tim i neplaniranog, ali i velikog stresa, sa kojim se morate nositi. Vi najbolje funkcionišete kada ste saterani u ćošak!

LJUBAV: Doživećete izuzetno lepu avanturu i razmišljati o tome da li da nastavite ovaj odnos. Preplašićeva vas strastvenost partnera. Ipak, vremenom ova veza se može pretvoriti u pravu ljubav, koja će obeležiti vaš život. Ukoliko sumnjate u partnera, savetujem vam da vezu ne produbljujete.

ZDRAVLJE: Ostavite više vremena za odmor – previše se trošite. Kod starijih pripadnika ovog znaka moguće su hronične tegobe. Nešto vam je bolji apetit, možda zbog toga što ste se opustili.

JARAC

POSAO: Kako se dan bliži kraju, vaš poslovni uspeh je sve očitiji, a samim tim i osećaj nemerljivog zadovoljstva. Ipak, dobro se organizujte, pa neke poslove koje iz objektivnih razloga ne možete da završite u ovom, slobodno prebacite u naredni dan.

LJUBAV: Bez obzira da li ste u vezi ili ne, imate jak, gotovo nezadrživi nalet seksualne energije, koja podrazumeva i neodoljivu potrebu za promenom. Obuzdajte strasti, jer postoji mogućnost da to zbuni partnera i da vas pogrešno protumači.

ZDRAVLJE: Imate više vremena za sebe i svoje ukućane. Privlači vas teška i kalorična hrana, što je za vas prilično neuobičajeno, ali je svakako dobrodošla promena. Pripazite na ishranu i više se krećite.

VODOLIJA

POSAO: Razumljivo da niko ne voli da radi pod bilo kakvim oblikom presije. Ali, to je ipak deo života, ne možemo imati uvek ono što želimo. Nekada morate biti spremni i na ozbiljne kompromise. Tražite manje, da bi ste dobili više!

LJUBAV: Slobodnim Vodolijama stoji poznanstvo sa nekim o kome su samo maštali. Moguće je da ćete upoznati i lično nekog sa društvenih mreža. Pred vama je vrlo buran dan u emotivnom smislu. Povedite računa o svojoj naglosti.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da jelovnik obogatite ribom, povrćem, voćem, orašastim plodovima. Slatkiše i peciva pokušajte da obiđete. Mogući su manji problemi sa mišićima.

RIBE

POSAO: Gradite lep odnos sa kolegama, nemojte stalno isterivati pravdu. Ovaj dan pokažite da ste vredni svih obaveza i da umete da budete drugačiji. Nemojte dozvoliti da vas bije loš glas. Finansije će vam se poboljšati, a one su povezane sa stepenom fleksibilnosti koju ćete pokazati u odnosu na svoju poslovnu okolinu.

LJUBAV: Odlučni ste da mnogo toga što nije valjalo u ljubavnim relacijama promenite, da počnete da razmišljate na neki potpuno novi način i da zaista svoje emocije utvrdite. Kako vreme prolazi sve ste sigurniji u sebe, a u ovom danu vaše ljubavne želje i aspiracije će konačno naći plodno tlo.

ZDRAVLJE: Problemi sa variranjem pritiska i glavoboljom kod starijih pripadnika znaka, dok bi mlađa populacija trebala da obrati više pažnje na svoj imunitet.