Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Pred vama je naporan dan što se posla tiče. Sve što započnete, teško ćete realizovati, tako da bi bilo dobro da shvatite da je potrebno da se prilagodite svim novonastalim situacijama. Imaćete poslovnu ponudu iz inostranstva.

BIK

Nemojte zapostaviti tekuće poslove i povedite računa da vam nešto od sporednih poslova ne ostane neodrađeno. Uspećete da poboljšate odnose sa kolegama, mada ste imali dosta nesuglasica.

BLIZANCI

Ovaj dan donosi različite izazove, ali i mogućnost za profesionalno usavršavanje. Najvažnije je da se pravilno postavite u odnosu na poslovne zahteve. Od vas se očekuje da uvek budete uspešni u odrađivanju zadataka.

RAK

Uspećete da se istaknete i da povežete poslovne i privatne interese. Ako ste preduzetnik, očekujte saradnju sa partnerima iz inostranstva, a možete da očekujete i izuzetno dobre odnose i finansijski dobitak. Imate dobre šanse.

LAV

Ukoliko vam zatreba pomoć, obavezno se obratite starijem iskusnijem kolegi, koji će vas posavetovati kako da ne budete na gubitku, već da ostvarujete dobitak. Nezaposleni Lavovi neće imati sreće u pronalaženju posla, ali ne odustajte.

DEVICA

U ljubavnom i porodičnom životu ćete osetiti veliko zadovoljstvo i to će vas sve više vezati za voljenu osobu, jer oboje shvatate šta su prave vrednosti. Kroz bliskost dobijate snagu koja vas motiviše i inspiriše. Ne dozvoljavate da bilo ko uđe u vaš emotivni život.

VAGA

Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi ili braku, znajte da danas uopšte niste spremni na žrtvovanje u ljubavnom odnosu. Pokušajte da budete nesebični i da podmetnete leđa, ako je to potrebno. Trenutno prolazite kroz fazu preispitivanja i razmišljanja.

ŠKORPIJA

Sledi susret sa osobom koja će u vaš život uneti toplinu i nežnost. To će promeniti vaš odnos prema životu i ljubavi. Vreme je da se konačno opustite. Zauzete Škorpije imaju potrebu da budu pažljivije prema partneru i da osluškuju njegove potrebe.

STRELAC

Pomislili ste da ste našli pravu osobu. Međutim, skloni ste nalaženju mana, pa će tako biti i ovog puta. Budite tolerantniji, shvatite napokon da ništa u životu nije idealno i da to, naravno, nećete nikada ni naći.

JARAC

Iskoristite ovaj dan da što više vremena provedete sa partnerom i da uskladite međusobne odnose. Osećanja će na taj način postati snažnija, pa neće dolaziti ni do trzavica, teškoća. Slobodni se mogu zaljubiti. Biće malo drugačije.

VODOLIJA

Obratite pažnju na jednu osobu koja već neko vreme pokušava da vam priđe. Treba da shvatite da vaš ljubavni život zavisi isključivo od vas samih! Oni koji su u vezi mogu ući u tajnu vezu, koju prate komplikacije.

RIBE

Već sam početak dana donosi dosta uzbuđenja na emotivnom planu. Imate nalet pozitivne energije i ako vam se dopadaju energične osobe, doživećete predivan dan sa osobom koja vam je već duže vreme opsesija. Problemi u braku.