Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Veoma težak dan koji može doneti probleme u poslovnim pregovorima i komunikaciji je pred vama. Potrudite se da se postavite na zreo i dostojanstven način u datoj situaciji.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koja je mlađa od vas, moguće je da ćete imati neke kočnice da ostvarite vezu. Moguće je da vam smeta mišljenje okoline ili vas u svemtu tome koči neka treća osoba.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas, pa na prvom mestu izbegavajte cigarete. Potrudite se da stvorite malo zdravije navike i da ni u čemu ne preterujete danas.

BIK

POSAO: Očekuju vas manje oscilacije na polju finansija, ali ozbiljnije i veće probleme ne bi trebalo da očekujete. Uspećete da stabilizujete stanje iako vam se u prvom delu dana to čini nemoguće.

LJUBAV: Možete da se nadate mirnom danu u kom neće biti previše emotivnih promena. Sve ostaje po starom. Ukoliko imate partnera, u njegovom zagrljaju se osećate udobno i sigurno. Pred vama su lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja je vaša generalna slaba tačka. Inače ste skloni i svim problemima koji su povezani sa radom hormonama ali i sa urogenitalnim traktom takođe, pa budite na oprezu.

BLIZANCI

POSAO: Veoma lako možete napraviti pogrešne poteze ili doći do gubitka na poslu. Povedite računa o svojim postupcima. Sada vi jedini možete biti odgovorni za svoj uspeh ili neuspeh kada je u pitanju ovo polje.

LJUBAV: Teško vam je da pokažete svoje prave emocije i umesto njih, branite se ponosom. To vam neće doneti pomak u vezi. Ako želite da popravite stanje sa voljenom osobom, budite spremni da spustite gard.

ZDRAVLJE: Težak dan je pred vama i zdravstveni problemi su mogući. Povedite računa o tome o svom zdravlju i ako primetite neke tegobe ili promene, potrudite se da se na vreme javite svom lekaru.

RAK

POSAO: Ukoliko ste planirali bilo kakvo putovanje ono bi moglo da bude otkazano. Suočeni ste sa brojnim kočnicama. Pokušajte da ništa ne shvatate preterano tragično već da se fokusirate na rešenja za probleme.

LJUBAV: Ljubavna situacija je nestabilna, prvenstveno zato što ni sami ne znate tačno šta želite. Biće vam potrebno malo više vremena da se na ovom planu odlučite za jednu osobu od svih koje su pred vama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom. Imate višak energije koji niste uspeli da izbacite na pravi način. Razmislite o tome da počnete da se bavite nekim sportom ili rekreacijom koja bi vam prijala.

LAV

POSAO: Niste sasvim zadovoljni rezultatom obavljenog posla i smatrate da možete da postignete mnogo više od toga. Pred vama je težak put na kom ćete se baviti ispravljanjem grešaka.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa osobom koju upoznajete preko kruga prijatelja ali sve ostaje na tome. Za sada još uvek nećete doći do početka veze iako simpatije postoje.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i takvo vaše raspoloženje se negativno odražava na sve, pa i na vaše zdravlje. Pokušajte da pronađete neki način da se opustite. Distancirajte se od problema i posvetite se više sebi.

DEVICA

POSAO: Nije povoljan dan ako ste mislili da ćete da ostvarite poslovni napredak. Potrebno vam je još vremena i strpljenja. Nemojte da brzate ili da žurite sa bilo čim jer sada nije vreme za tako nešto.

LJUBAV: Lako ste se udaljili od voljene osobe i sada više ne možete da pronađete način da se ponovo zbližite. Moguće je da se polako približavate okončanju vašeg odnosa i da oboje postajete toga svesni.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima bi mogli da vas prate tokom danapnjeg dana. Moguće je da veći deo vremena provodite u nekom neudobnom ili nepravilnom položaju i da vam kičma iz tog razloga “strada”.

VAGA

POSAO: Nije povoljan dan za saradnju sa inostranstvom, moguće je da ipak nećete čuti ono što želite. Za sada pokušajte da se pomirite sa ograničenjima koja postoje i posvetite se nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Na emotivnom planu sve ide nekako neobavezno, brojna poznanstva su tu ali niko vam još nije dotakao srce. Dajete sebi vremena da upoznate pravu osobu i zato ne srljate u novu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o mogućem povišenom holesterolu. Ukoliko ste već imali probleme sa tim ili sa jetrom, treba da se posavetujete sa lekarom. Moguće je da treba menjati režim ishrane.

ŠKORPIJA

POSAO: Zabrinuti ste za svoje finansije, iako ne biste trebali biti. Veoma brzo vam dolazi željeno rešenje. Današnji dan će se po vas završiti veoma povoljno, probajte malo da se opustite i da ne brinete.

LJUBAV: Lako prelazite preko nekih grešaka koje je vaš partner pravio jer duboko u sebi znate da ste vi grešili i više od toga. Spremni ste na svaki vid kompromisa kako bi vaša veza mogla da opstane i da traje.

ZDRAVLJE: Osetljivi urinarni putevi su naglašeni kod vas, moguća je prolazna infekcija ili prehlada. Pored toga, možete biti skloni i nekim problemima vezanim za debelo ili slepo crevo, pa povedite računa.

STRELAC

POSAO: Niste zadovoljni umećem koje je pokazao vaš poslovni partner i razmišljate o tome da prekinete saradnju. Moguće je da će uslediti i neke veće promene nakon te vaše odluke ali ne treba da brinete.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, sledi vam zahlađenje odnosa sa voljenom osobom. Razmislite šta je uzrok tome. Vaša spremnost da se žrtvujete zarad partnerstva vam i ovaj put moće doneti poboljšanje odnosa.

ZDRAVLJE: Ne očekuju vas veći ili značajniji zdravstveni problemi danas, tako da ne treba da se brinete previše po tom pitanju. Pokušajte da se okrenete stvarima koje volite i aktivnostima koje vas ispunjavaju.

JARAC

POSAO: Otežane okolnosti u poslovnom okruženju vas ne opterećuju previše jer verujete da će na kraju sve dobro da se završi. Imate pravo, vaša intuicija ipak ne greši. Probleme rešavate za tren oka.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa nekom malo starijom osobom od vas koja će vas privući. Oguće je da će vam trebati malo više vremena da dođete do početka veze ali idete ka tome.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Važno je da se potrudite da pojačate svoj imunitet. Stvarajte zdravije navike svaki dan. Jedite više voća i povrća, a manje masne ili industrijski prerađene hrane.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete manjak posla danas. Imate priliku da se posvetite nekim drugim stvarima i da uživate u slobodnom vremenu. Pred vama je dan u kojem ćete biti maksimalno rasterećeni.

LJUBAV: Možete da očekujete priliku da ostvarite paralelni flert. Ljubavna ponuda je za vas veoma bogata. Samo je na vama odluka koju ćete osobu odabrati za sebe, mogućnost izbora je velika!

ZDRAVLJE: Puni ste energije! Iskoristite maksimalno ovaj pozitivan dan koji je ispred vas! Potrudite se da budete fizički aktivni ali i da nađete dovoljno vremena za odmor i relaksaciju koja vam je potrebna.

RIBE

POSAO: Ako se bavite paralelnim poslovima, polako dolazi vreme da se opredelite samo za jedan. Moguće je da vam nije potrebno dodatno opterećenje i da ste prezauzeti obavezama i dužnostima.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete da računate na veoma stabilne odnose. Oni koji su slobodni se pomalo i dosađuju. Želite nova poznanstva, a još uvek ih nema, pa iz nekog razloga čekate...

ZDRAVLJE: Osetljiva vam je probava, pa pripazite na ishranu. Mogući su manji problemi sa varenjem, nemojte da unosite hranu koja vam na bilo koji način opterećuje stomak. Proveravajte rok trajanja namirnica.