Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Pred vama je povoljan period za pokretanje novog posla, pa možete da budete bez brige! Pokušajte da se dobro organizujete kako bi sve i u buduće teklo glatko.

LJUBAV: Možete da očekujete preokrete na polju ljubavi. Neočekivana dešavanja će vam ispuniti današnji dan! Biće zanimljivo! Prepustite se vašim osećanjima i strastima.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas i možete da imate manje probleme sa upalama i infekcijama. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu koju ne biste smeli da izbegavate.

BIK

POSAO: Konačno ćete uspeti da saznate neke nove informacije o kojima ste se već duže vreme raspitivali. Pred vama je povoljan period da u vezi nekih stvari podvučete crtu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove veze koja će trajati na duže staze u budućnosti. Ako imate partnera, zajedno uživate u lepim i romantičnim trenucima.

ZDRAVLJE: Umor i neispavanost su hronični. Potrudite se da nađete više vremenakoje ćete posvetiti sebi. San vam je neophodan da biste bolje funkcionisali i bili koncentrisani.

PROČITAJTE JOŠ:

BLIZANCI

POSAO: Moguće je napredovanje nekog projekta u koji ste uložili dosta svog vremena i energije. Uskoro ćete i profitirati. Očekuje vas generalno povoljan dan za posao.

LJUBAV: Možete da očekujete lep dan u kojem ćete maksimalno uživati zajedno sa svojim partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas zanimljiva komunikacija sa Vagom.

ZDRAVLJE: Moguća je prehlada! Povedite računa o tome da ojačate svoj imunitet. Potrudite se da poradite na većem unosu vitamina, tečnosti kao i da više odmarate.

RAK

POSAO: Trudite se da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao. Imate velike šanse da dobijete to radno mesto! Nemojte da gubite samopouzdanje niti da sumnjate u sebe radi bilo čega.

LJUBAV: Moguće je da vaš partner nije zadovoljan nekim stvarima u vašoj vezi ali to prikriva. Vi osećate da nešto nije uredu ali niste sigurni na koji način treba da se ponašate.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema. Zdravlje vam je generalno dobro i stabilno. Imate dovoljno energije za sve dnevne obaveze i osećate se sasvim dobro u svojoj koži.

LAV

POSAO: Pred vama je mogućnost da dođete do sklapanja saradnje sa osobom koja vam može biti veoma značajna za posao. Potrudićete se da ostavite dobar utisak na nju.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba, pred vama je povoljan dan za pokretanje inicijative. Pokažite svoja iskrena osećanja kao i interesovanje, pa će vam biti uzvraćeno.

ZDRAVLJE: Slaba cirkulacija je moguća kod vas, što u nekoj meri može da stvara probleme sa zdravljem. Potrudite se da se na vreme oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Tokom današnjeg dana nećete imati važna dešavanja na poslovnom planu. Možete da se odmorite i opustite. Posvetite se porodici i ljudima koji su vam važni, do kojih vam je stalo.

LJUBAV: Pokušajte da prihvatite da u nekim stvarima i vi grešite i da niste uvek fer prema partneru. Biće vam potrebno određeno vreme kako biste mogli da poboljšate vaš odnos.

ZDRAVLJE: Ukočenost u leđima bi mogla da vas prati. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme sa kičmom, kostima pa bi bilo dobro da se posavetujete sa fizijatrom.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da će vas pratiti faktor sreće u svim poslovima danas i da ćete biti veoma zadovoljni! Pred vama je odličan dan za sve vaše ideje i planove!

LJUBAV: Povoljan je dan za početak nove veze koja bi mogla da bude za vas veoma pozitivna. Možete da očekujete da ćete imati dobre preokrete na ljubavnom polju danas.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim.lako biste ogli da dođete do problema sa disajnim putevima. Ako ste pušač, onda je krajnje vreme da razmislite o tome da ostavite cigarete.

ŠKORPIJA

POSAO: Dolazite do važnih promena na koje ste dugo čekali. Pred vama je jako lep dan za posao. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi ostvarili napredak.

LJUBAV: Uživaćete u strastvenim trenucima sa osobom koja vam se dopada neko duže vreme. Ako imate bračnog partnera, moguće je da ćete tokom danapnjeg dana imati manje svađe.

ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Pazite na svoje zdravlje. Dolazi vreme u kojem ćete morati malo značajnije da obratite pažnju na stanje svog organizma kako bi predupredili probleme.

STRELAC

POSAO: Danas ćete pokazati da umete dobro da se organizujete bez obzira na to što neki pričaju suprotno. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu i da uzmete stvari u svoje ruke.

LJUBAV: Nije vam uvek lako da pokažete svoje emocije ali sada ste konačno spremni da se otvorite pred svojim partnerom. Važno vam je da on razume kako se vi osećate.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta pa bi bilo dobro da se danas ne forsirate kao i da izbegavate bilo koji oblik rizičnog ponašanja. Potrudite se da pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete pozitivna dešavanja na poslovnom planu, sve okolnosti vam idu u prilog. Pred vama je dan u kojem ćete imati priliku za zaposlenje ako ne radite.

LJUBAV: Pred vama je prilika da uđete u novu vezu koja može trajati. Ako vam se dopada Rak, čeka vas svetla budućnost! Možete da se nadate veoma lepim promenama i potezima!

ZDRAVLJE: Povedite računa o leđima koja su svakako vaša hronična slaba tačka. Idite na masažu, pilates, uradite nešto po pitanju vaše ukočenosti koja vam smeta.

Posao, biznis, karijera, kancelarija, poslovna žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko planirate pokretanje privatnog posla pred vama je period u kojem će biti otežanja i izazova. Moguće je da dosta toga ne ide kako ste planirali.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u vremenu koje imaju samo za sebe. A zauzeti čeznu za tim... Moguće je da se ne osećate više dobro pored partnera.

ZDRAVLJE: Manji bolovi u stomaku su mogući kod vas, sada ste skloni problemima sa probavom. Svakako, na prvom mestu bi trebalo da vam bude da pazite na ishranu.

RIBE

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nekom osobom koja vam može pružiti veoma važnu podršku na poslovnom planu. Pred vama je period u kojem su moguće značajne promene.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom postaje napeta. Moguće je da razmišljate o tome da prekinete vezu. Svađe koje su postale veoma česte vas jako opterećuju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa disajnim putevima su naglašeni, pa možete imati probleme sa kašljanjem, kijavicom ali i sa astmom i alergijskim gušenjem. Pazite na svoje zdravlje danas.