Posao, otkaz
Profimedia.rs
Posao, otkaz

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Iskoristite šansu za poslovni napredak i bićete zadovoljni. Ukazuje vam se prilika da dođete do neke nove pozicije. Iako je nedelja pred vama su neki važni momenti na poslu.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomori koju pokazujete prema voljenoj osobi. Moguće je da u nekim stvarima preterujete. Vreme je da počnete realnije da gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Možete da očekujete generalno solidan dan tokom kojeg nećete biti pod preteranim stresom. Povoljna je faza da sebi ugađate i da se opustite.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Opterećeni ste nekim brigama iz prošlosti i moguće je da malo preuveličavate situaciju u kojoj se nalazite. Moguće je da vam neke stvari sada izgledaju dosta gore nego što zaista jesu.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača koji je spreman da vas čeka koliko god je potrebno samo da biste mu dali šansu. Niste sigurni da li ka njemu gajite bilo kakve emocije.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu koja vam je jako osetljiva i podložna problemima. Moguć je hormonalni disbalans kojem ste inače skloni. Dolazi vreme za redovnu lekarsku kontrolu.

BLIZANCI

POSAO: Želite da postignete veliki uspeh na poslovnom planu. Zacrtali ste sebi visoke ciljeve od kojih ne odustajete. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu, po svaku cenu.

LJUBAV: Moguće je da će vam svideti neka osoba koja je ipak zauzeta. Niste spremni za tajnu vezu i radije ćete se okrenuti nekim novim poznanstvima kako bi našli ono što tražite.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su naglašeni kod vas. Skloni ste psihosomatskim tegobama kada je u pitanju zdravlje. Nađite način da poradite na smirenosti.

RAK

POSAO: Budite strpljivi pokažite da imate dovoljno razumevanja za trenutno stanje u poslovnom okruženju. Tokom današnjeg dana neće biti velikih i važnih promena.

LJUBAV: Moguće je da nemate potpuno poverenje u voljenu osobu i to vam nekako predstavlja veliku kočnicu. Postoje problemi iz prošlosti koje niste razrešili do kraja među sobom.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa urinarnim putevima su naglašeni kod vas. Možete da očekujete i tegobe vezane za bešiku, moguće su upale, infekcije i tome sl. Veoma ste osetljivi.

Stomak, bol, devojka

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za polje finansija. Dolazi vam prilika da ostvarite neku dodatnu zaradu. Pripremite se za to da će vam trebati mnogo energije za posao.

LJUBAV: Nova ljubav vas očekuje! Možete da se nadate pozitivnim dešavanjima kada je u pitanju emotivno polje. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće brige.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i odlično se osećate u svojoj koži. Zdravlje vam je sasvim dobro. Današnji dan vam je povoljan za sve i može da se kaže da vas na neki način prati sreća!

DEVICA

POSAO: Nalazite se pred velikom dilemom kada je u pitanju izbor radnog mesta. Pred vama su dve jako pozitivne ponude. Odluka koju donesete će vam biti važna na duže staze.

LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom bi mogli da se nastave ako ne budete bili spremni da se nekim stvarima više posvetite. Uradite ono što je do vas da se stvari poprave.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Skloni ste prehladama, upalnim stanjima, virusima i tome sl. Povećajte unos vitamina C, unos tečnosti, čajeva i odmarajte što više.

VAGA

POSAO: Veoma ste strogi u komunikaciji sa svojim poslovnim okruženjem i oko nekih stvari delujete preterano izričito. Moguće je da su mnogi od njih nekako neiskreni prema vama.

LJUBAV: Možete da očekujete da će voljena osoba imati neke lepe vesti za vas. Očekuje vas sreća na ovom planu. Spremni ste da joj maksimalno udovoljite u svim njenim prohtevima.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost kao i bavljenje nekim sportom. Vreme je da se više posvetite sebi i svom telu, kao i potrebama vašeg organizma. Nemojte da budete pasivni.

Sport trening vežbanje mišići trbušnjaci trčanje čučnjevi

Shutterstock

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste sasvim sigurni u svoje kvalitete ali je neophodno da počnete da radite na tome da ojačate svoje samopouzdanje. Postepeno ćete ga izgraditi.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba sa kojom imate neki vid površne komunikacije. Vreme je da se bolje upoznate i da joj pokažete da sa vaše strane postoji interesovanje prema njoj.

ZDRAVLJE: Skloni ste melanholiji i tužnim stanjima, kao i bezvoljnosti. Potrebno je da nađete snage da se posvetite svojim potrebama i da nađete nove izvore pozitivne energije.

STRELAC

POSAO: Moguće je da vam se bliže neke manje poteškoće na polju posla, ali uspećete da ih prevaziđete. Pred vama je dan u kojem može biti neočekivanih komplikacija.

LJUBAV: Ukoliko ste u prethodnom periodu imali neke nesporazume sa voljenom osobom, sada ćete uspeti da ih izgladite. Pokažite da imate dovoljno volje da se trudite za vašu vezu.

ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su naglašeni kod vas. Možete da očekujete da ćete imati neke tegobe vezane za varenje koje vam pre svega dolazezbog emotivne nestabilnosti.

JARAC

POSAO: Moguće je da niste uspeli da obavite baš sve zadatke koje ste dobili na ovom planu i da vas očekuje neki vid opterećenja. Preporuka je da poradite na boljoj organizaciji.

LJUBAV: Uživate pored voljene osobe i osećate se smireno kada ste sa njom. Smatrate da ste našli pravu ljubav. Možete da očekujete povoljnu atmosferu na ovom polju.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Očekuje vas faza koja može da bude jako povoljna za vaše zdravlje i rešavanje starih problema ako se budete posvetili tome da menjate navike.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete pozitivan dan tokom kog ćete biti veoma aktivni na poslovnom planu i obavite sve što je neophodno. Spremni ste da pokažete svoj trud.

LJUBAV: Pred vama je veoma zanimljiv dan za ljubavno polje. Očekuju vas nova poznanstva i prilike za flert! Ako već imate partnera, moguće je da razmišljate o braku ili zajednici.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Nemate probleme kada je u pitanju ljubavno polje. Možete da očekujete da ćete uspeti da uživate u ovom lepom danu koji je pozitivan za vas.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete uspeh na poslovnom planu. Sve što budete pokrenuli danas će vam na duže staze ići od ruke. Spremni ste da pokažete svoje talente u punom sjaju.

LJUBAV: Konačno ste stavili tačku na prošlost. Završili ste svaku priču sa bivšim i sada je vreme za nove ljubavi! Možete da očekujete da će vam vreme promena polako doći.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i neki vid opuštanja. Posvetite se sebi i častite sebe za sve uspehe i pobede koje ste uspeli da ostvarite. A najvažnije su pobede nad samim sobom.